Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2017-10-30

Ahlsell öppnar ny fräsch butik i Sala

Ahlsell förbättrar för sina kunder i Sala med en ny fräsch butik. Just nu färdigställs Ahlsells nya butik vid Stockholmsrondellen i Sala. Invigningen är planerad till den 30 oktober i år.

Salabutiken omfattar 1 500 kvadratmeter

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 200 butiker i Norden. Den nybyggda butiken i Sala kommer att omfatta cirka 1 500 kvadratmeter och har ett mycket centralt läge som gör den mer lättillgänglig för kunderna.

– Den nya butiken blir både öppnare och ljusare vilket gör den mer lättöverskådlig, säger butikschef Conny Andersson som med sina tre medarbetare ser fram emot flytten till nya och fräscha lokaler. Vi kommer även att bredda sortimentet och utöka antalet kassor vilket ger ett bättre flöde och underlättar för våra kunder, fortsätter Conny.

En fullsortimentsbutik

Den nybyggda butiken utformas enligt Ahlsells uppskattade butikskoncept med tydlig skyltning och exponering av varorna. Det blir en fullsortimentsbutik med ett brett utbud inom VVS, El, VA/Bygg, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd samt kvalificerad rådgivning.

– Läget är det bästa möjliga. Dessutom blir butiken mer ändamålsenligt och får ett betydligt modernare snitt än den nuvarande som i och med flytten kommer att läggas ned, säger Bo Pettersson, regionchef på Ahlsell.  

 

Den nya butikens adress är Väsbygatan 2, 733 39 Sala.

För ytterligare information kontakta: Bo Pettersson, regionchef, 0705-230 915, bo.pettersson@ahlsell.se

Ahlsell Sverige är den ledande distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Företagets kundlöfte ”Ahlsell gör det enklare att vara proffs” uppfylls genom ett unikt erbjudande som omfattar över en miljon artiklar och lösningar. Ahlsell Sverige, med drygt 3 000 medarbetare, över 100 butiker och ett centrallager i Hallsberg, är ett affärsområde inom Ahlsell-koncernen som är noterad på Nasdaq Stockholm.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript