Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2021-09-06

Skanska tecknar nytt rikstäckande avtal med Ahlsell

Ahlsell har fått fortsatt förtroende att ansvara för den dagliga försörjningen av material till Skanskas tusentals leveransadresser över hela Sverige.

Skanska är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA och en av Ahlsells största kunder som man haft avtal med sedan 2004. Avtalet omfattar järnhandelsvaror, betongkomplement, verktyg & maskiner samt elgrossistmateriel.

- Avtalet är ett kvitto på vårt långa och framgångsrika samarbete med Skanska, säger Mikael Arvered, Divisionschef Bygg, Ahlsell. Vi kommer nu att arbeta vidare med att på ett effektivt sätt försörja Skanskas många arbetsplatser i Sverige med ett brett utbud av produkter och tjänster. Framtiden byggs varje dag och vi har alla förutsättningar för att bistå Skanska i arbetet med att bygga ett bättre samhälle tillsammans.

- Det känns positivt att vi kommit överens om ett nytt avtal med Ahlsell som med sin sortimentsbredd, logistik och leveranssäkerhet har visat sig kunna försörja våra projekt på ett kostnadseffektivt sätt. Dessutom har vi tillsammans med Ahlsell identifierat ett antal utvecklingsprojekt inom hållbarhet och klimatpåverkan där vi tillsammans kan göra skillnad, säger Emma Uhde Jönsson, Kategoriansvarig Skanska Inköp.


För ytterligare information vänligen kontakta:

Mikael Arvered, Divisionschef Bygg, Ahlsell Sverige AB
Telefon 070-566 82 50
E-post: mikael.arvered@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Med 5 700 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. För mer information besök www.ahlsell.se.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript