Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Styr och övervaka hela hemmet med Wiser

Schneider Electric smarta hemsystem Wiser har uppgraderats, vilket gör systemet vassare, bredare och enklare att installera. Systemet är uppbyggt för att kunna anpassas efter kundens unika behov, vare sig om de efterfrågar ett säkrare, mer energisnålt eller bekvämare hem. 

Ett framtidssäkrat system som kontinuerligt kompletteras med nya produkter för att du ska kunna bredda affären!Elektrikerpodden testar Wiser!

Elektrikerpodden testar Schenider Electric’s senaste tillskott i Wiser-familjen, en energisensor så kallad powertag. Se vad Peter & Billy tycker och tänker om den nya unika lösningen.


5 snabba om Wiser med Daniel

Daniel är säljspecialist inom Mobile telecom & IoT hos Ahlsell och har Wiser installerat i sitt hem.

Hör vad Daniel tycker om systemet!


Upptäck färdiga Wiser-kit


Utvalda produkter från Schneider Electric

Schneider Electric erbjuder energieffektiva lösningar

Vi på Schneider Electric ser tillgång till energi och digital utveckling som en grundläggande mänsklig rättighet. Schneider Electric uppmuntrar alla att använda energi och resurser på optimalt sätt, och säkerställa att “Life is On” överallt och för alla.

Vi erbjuder digitala lösningar för energihantering och automation, och skapar genom detta möjligheter för ökad effektivisering och större hållbarhet. Vi kombinerar världsledande energiteknologi, realtidsautomation, mjukvaror och tjänster i integrerade lösningar för hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.

Vår vision är att göra verklighet av de oändliga möjligheterna som finns i ett öppet, globalt och innovativt samhälle och som ligger i linje med vårt syfte och inkluderande värderingar. www.se.com/se.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript