Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Årets hållbara leverantör

Årets hållbara leverantör är ett prestigepris vi instiftade för att lyfta en leverantör som utmärkt sig särskilt på hållbarhetsområdet och som i övrigt visat upp en föredömlig verksamhet. Hållbarhet är ett gemensamt ansvar och är det någonting vi vill fortsätta lyfta, så är det våra duktiga leverantörer och de framsteg vi gör tillsammans. Priset som instiftades 2018 är med andra ord något vi absolut inte tänker tumma på.

Årets Hållbara Leverantör 2022: Hexatronic

Genom fokus på samarbete och problemlösning har Årets Hållbara Leverantör 2022, Hexatronic, tagit oss ytterligare ett steg framåt i vår gemensamma resa mot att bygga ett mer hållbart samhälle. De har hittat en modell som både levererar mätbara resultat och inspirerar andra att följa deras exempel.

Fullständig motivering:

”Vi behöver alla dra åt samma håll för att nå målet om ett mer hållbart och cirkulärt samhälle. Det är därför vi har det stora nöjet att tilldela utmärkelsen Årets Hållbara Leverantör 2022 till Hexatronic.

 

Som en viktig och avgörande partner bidrar Hexatronic, med sin kunskap och sina lösningar, till både lägre klimatpåverkan och minskad resursanvändning samtidigt som de hjälper oss att upprätthålla vår produktivitet och konkurrenskraft.

 

Genom fokus på samarbetet och problemlösning har Hexatronic hjälpt oss på Ahlsell bli mer effektiva och öppnat vägar för att ytterligare stärka vårt samarbete på vår gemensamma resa till ökad hållbarhet."

Fler Årets Hållbara Leverantör-vinnare

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript