Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Årets hållbara leverantör

Årets hållbara leverantör är ett prestigepris vi instiftade för att lyfta en leverantör som utmärkt sig särskilt på hållbarhetsområdet och som i övrigt visat upp en föredömlig verksamhet. Hållbarhet är ett gemensamt ansvar och är det någonting vi vill fortsätta lyfta, så är det våra duktiga leverantörer och de framsteg vi gör tillsammans. Priset som instiftades 2018 är med andra ord något vi absolut inte tänker tumma på.

Årets Hållbara Leverantör 2023: Wilo

Med ett imponerande engagemang för ett mer hållbart samhälle har Wilo tagit stora steg för att minska sin klimatpåverkan, är lyhörda för våra behov när det gäller att låta våra kunder göra mer hållbara val och inspirerar andra att följa deras exempel. Detta gör Wilo till en given mottagare av priset Årets Hållbara Leverantör 2023.

Fullständig motivering:

”Årets vinnare av utmärkelsen Årets Hållbara Leverantör 2023, Wilo, visar ett imponerande och oavbrutet engagemang för ett mer hållbart samhälle. Genom att implementera en klimatneutral produktion tar de inte bara stora steg mot att minska sin klimatpåverkan, utan agerar även som en inspirationskälla för andra.

 

Wilo är lyhörda för Ahlsells behov av att skapa en välfungerande och hållbar leveranskedja med hög kvalitet och precision. De agerar föredömligt i sitt sätt att alltid tillhandahålla uppdaterad dokumentation och produktinformation, vilket hjälper våra kunder att göra mer hållbara val.

 

Med en stark förankring i hållbarhetsarbete genomsyras Wilos företagskultur av innovation och ansvarstagande i användningen av ändliga resurser, med fokus på vatten. Deras initiativ och insatser är en vägvisare för oss, våra kunder och samhället som helhet."

Fler Årets Hållbara Leverantör-vinnare

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript