Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Egna märkesvaror (EMV)

Ahlsell har under flera år erbjudit sina egna märkesvaror, förkortat EMV. Idag spänner sortimentet över de flesta produktkategorier. Gemensamt för produkterna är att vi har tagit fram dem utifrån ert behov. Våra egna märkesvaror ger er större valmöjligheter och prisvärda alternativ till de övriga etablerade märkena. EMV handlar även om att kontrollera produkten  hela vägen från fabriken till hyllan i butiken.

            

Ahlsell ställer höga krav på den egna importen från Kina

Ahlsell importerar ungefär tio procent av sina produkter från länder utanför EU, främst från Kina. Innan vi inleder ett samarbete kontrollerar vi att leverantören eller tillverkaren följer gällande lagstiftning samt Ahlsells Uppförandekod.

Inspektörerna är certifierade av IRCA och använder sig av SA 8000-systemet som verktyg i sin leverantörskontroll. Inspektioner görs i de fabriker som tillverkar våra produkter. Vi ställer även krav på råvarumaterialet som köps in. Vid produktförändringar görs en ny inspektion.

Varumärken

 • a-collection, installationsprodukter inom de flesta segment
 • Activewear, arbetskläder och personlig skyddsutrustning
 • Ironside, verktyg
 • Flex, elhandverktyg
 • KCC
 • Innova


a-collection

a-collection är handplockade installationsprodukter som vi erbjuder till ett bra pris. Bara för proffs, bara på Ahlsell. Här finns produkter av hög kvalitet och med stor efterfrågan inom de flesta segment.

Activewear 

Arbetskläder och personligt skydd av noga utvalda material. Kläderna är välsydda med genomtänkta detaljer som underlättar ditt arbete. Kollektionen är slitstark och specialdesignad för proffs. Activewear finns bara på Ahlsell. 

Activewearsortimentet omfattar:

 • Arbetskläder: Byxor, jacka, underställ etc. (textiler)
 • Skyddsutrustning: Skydd till ögon, öron, hand, fot, andning, huvud


Ironside

Ironside är ett varumärke inom verktygssortimentet och finns idag hos återförsäljare i stora delar av Europa. I Sverige har Ahlsell sålt Ironside sedan 1999. Produkterna är framtagna för proffs och håller hög kvalitet med livstidsgaranti på handverktyg.  Ironside har ett mycket brett produktsortiment, oavsett om du är snickare, elektriker eller rörmokare kommer du inte att sakna något verktyg.

 

Flex

Flex Scandinavia AB som äger agenturen för Flex elhandverktyg i Sverige är ett helägt dotterbolag till Ahlsell AB. Flex är mest känt för vinkelslipar och ”Slip-Giraffen”, men utvecklar också fler kraftfulla nischprodukter inom metall, måleri, ROT, polering och sten & betong. Maskinerna, som är tysktillverkade, är kända för sin höga slitstyrka och kvalitet.

 

KCC

Vi marknadsför våra komfortprodukter för hemmiljö under namnet KCC.  Vi samarbetar direkt med tillverkaren, utan mellanhänder, och kan därför erbjuda produkter som är anpassade för nordiska klimatförhållanden.

KCC-sortimentet omfattar:

 • Portabel luftkonditionering
 • Avfuktare
 • Vinkylare
 • Tillbehör värmepumpar

Innova

Innova är framtagen och utvecklad tillsammans med världsledande tillverkare för Ahlsell.

Innova-sortimentet omfattar:

 • Värmepumpar
 • Luftkonditionering
 • Fläktluftkylare

Målet är låg energiförbrukning med en tyst och säker drift. Alla modeller är anpassade för vårt nordiska klimat. De är miljövänliga och enkla att installera.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.