Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Egna märkesvaror

Vi är engagerade i att erbjuda dig som kund ett omfattande utbud av egna märkesvaror, från a-collection och Activewear till FIXX, Flex, Innova, Ironside, och KCC.

Varje produkt är noggrant framtagen med ditt behov i åtanke, för att erbjuda dig prisvärda och högkvalitativa alternativ till de traditionella märkena. Genom att ha kontroll över hela kedjan – från tillverkning till den slutliga platsen på butikshyllan – säkerställer vi att varje produkt inte bara möter, utan också överträffar dina förväntningar.

Vårt sortiment spänner över flera kategorier, inklusive avancerade installationsprodukter, arbetskläder och personlig skyddsutrustning, innovativa infästningslösningar med smart förvaring, kraftfulla elhandverktyg, samt lösningar för inomhuskomfort som luftvärmepumpar och fläktkylare. Denna mångsidighet i vårt utbud av egna märkesvaror är designad för att ge dig en rik och tillfredsställande shoppingupplevelse, där du kan känna dig trygg med att du får tillgång till produkter som är anpassade efter dina behov och som erbjuder unika fördelar till konkurrenskraftiga priser.

Brett sortiment för proffs

Ironside är ett varumärke inom verktygssortimentet och finns idag hos återförsäljare i stora delar av Europa. Produkterna är framtagna för proffs och håller hög kvalitet med livstidsgaranti på handverktyg.  Ironside har ett mycket brett produktsortiment, oavsett om du är snickare, elektriker eller rörmokare kommer du inte att sakna något verktyg.

  • Verktyg för dig oavsett elektriker, rörmokare, snickare
  • Livstidsgaranti

Höga krav

Man i hjälm vid solpaneler

Ahlsell ställer höga krav på den egna importen från Kina

Ahlsell importerar ungefär tio procent av sina produkter från länder utanför EU, främst från Kina. Innan vi inleder ett samarbete kontrollerar vi att leverantören eller tillverkaren följer gällande lagstiftning samt Ahlsells Uppförandekod.

Certifiering av IRCA

Inspektörerna är certifierade av IRCA och använder sig av SA 8000-systemet som verktyg i sin leverantörskontroll. Inspektioner görs i de fabriker som tillverkar våra produkter. Vi ställer även krav på råvarumaterialet som köps in. Vid produktförändringar görs en ny inspektion.

Aktuellt

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript