Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Lärande och utveckling

Vi är övertygade om att du som medarbetare hos oss presterar och utvecklas som mest när du känner att du är en del av något större. Vi tror att lärande och utveckling sker i dagliga arbetet och att vi har mycket att vinna genom att ta del av varandras kunskaper och erfarenhet. Därför uppmuntrar och uppmanar vi till intern rörlighet hos oss. Din karriär hos oss på Ahlsell ska gå precis den väg som du vill, varje medarbetares insats skapar vår framgång!

 

När vi på Ahlsell pratar om lärande och utveckling kan det vara allt från att sprida kunskaper om AI internt, implementera nya lärandesystem som gör det enkelt att ta till sig ny kunskap i vardagen, till att jobba med feedback i våra team. Om du utvecklas, utvecklas Ahlsell!

House of Learning - vår lärandeplattform

Vi vill göra det enkelt att lära som medarbetare på Ahlsell. Tack vare vårt lärandehus - House of Learning - kommer du som medarbetare enkelt kunna hitta, följa och planera din utvecklingsresa på Ahlsell.

En av anledningarna till Ahlsells framgångsrika resa är den kompetens som alla våra medarbetare besitter. Den vill vi behålla, varför det är viktigt att vi varje dag hjälps åt att lära och utvecklas för att leva upp till vårt kundlöfte och vara det naturliga valet för våra kunder. House of Learning bygger på en av de mest framstående lärandeplattformarna just nu, Sana Labs. Ahlsells House of Learning är AI-baserat och ska göra det enkelt och framförallt roligt för varje medarbetare att kunna utveckla sig i vardagen.

Future Ready Leadership 

Det är vår kunskap, vårt driv och engagemang som möjliggör en framgångsrik och hållbar affärsverksamhet.  Ett inkluderande och tydligt ledarskap är nyckelfaktorer för att uppnå våra strategiska ambitioner. Det skapar förutsättningar för goda prestationer och ger möjligheter för medarbetarna att känna engagemang, ta ansvar och initiativ samt att utveckla sig själva. 

 

För att hjälpa våra ledare navigera i en föränderlig omvärld, där både digitalisering och hållbarhet utvecklas väldigt fort och påverkar vårt sätt att göra affärer, vill vi stötta våra ledare i att fortsätta utveckla Ahlsell på samma framgångsrika sätt. Därför erbjuder vi alla ledare på Ahlsell en gedigen ledarskapsutbildning helt skräddarsyd för oss, vi kallar den: Future Ready Leadership.

Upptäck mer

Är du vår nya kollega?

För att uppfylla våra kunders önskningar och förväntningar behöver vi medarbetare med ett brett spektrum av kunskapsområden, erfarenheter och bakgrund. Delar du vårt intresse för att möta kunders olika behov, göra det lilla extra och ha stor möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du jobba med kvalitet och service samtidigt som du gör vardagen lite enklare för våra kunder? Då kanske du är vår nya kollega?

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript