Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-01-17

Claudio Christensen blir del av Ahlsells koncernledning

Ahlsell meddelande strax före årsskiftet att alla nödvändiga myndighetsgodkännanden för förvärvet av Sanistål i Danmark erhållits.

Som ett led i att Sanistål nu är en del av Ahlsellkoncernen, ingår Saniståls koncernchef Claudio Christensen i Ahlsells koncernledning från och med 1 januari 2023.

- Jag gläder mig åt att få välkomna Claudio till koncernledningen och hela hans team till Ahlsellkoncernen, och ser mycket fram emot vårt samarbete, säger Claes Seldeby, VD och Koncernchef Ahlsell Group.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder, ungefär 7 500 anställda, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript