Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell-appen

Med Ahlsell-appen i din mobil är det både snabbt och enkelt att hitta rätt produkt och göra dina inköp när och där det passar dig. Appen hjälper dig att hålla koll på lagda ordrar, söka på artikelnummer, se status på en lagd beställning och få tydlig information om våra produkter.  Kort sagt – ett väldigt smidigt komplement till vår webbutik som underlättar vardagen och gör det enklare att vara proffs.

Allt det här får du med Ahlsell-appen:

En butik som alltid är öppen

Sök, planera och lägg order direkt i appen när du vill och där du är för leverans nästa dag till valfri butik eller vald adress. Vi har sparat dina mest köpta varor så att du snabbt och enkelt kan handla dem igen.

Allt du behöver veta om produkterna

Se produktbilder och ta del av produktinformation och tekniska data. Gör produktsökningar på ett ögonblick, få pris på varan och se lagerstatus i din Ahlsellbutik och på vårt centrallager. Med skanningsfunktionen kan du även skanna en streckkod och komma direkt till produktsidan.

Full kontroll på dina inköp

Bläddra och se status på dina öppna ordrar oavsett om du beställt per telefon, i butik, genom den vanliga eller mobila webbutiken. Här finns allt bekvämt samlat på ett och samma ställe.

Snabb inloggning

Logga in på appen enkelt med ditt användarnamn och lösenord. Efter det kommer appen ihåg dig så att du kan beställa utan krångel.

Lätt att hitta rätt

Samtliga Ahlsell-butiker med adresser och telefonnummer finns listade. Ska du besöka en butik för första gången finns karta och inbyggd GPS-navigering.

Leveransbesked

Kommer varorna jag beställde? En titt på senaste ordern kan bekräfta om beställningen är på väg.

 

Ladda ner Ahlsell-appen via Google Play eller Appstore!

   

 

QRKod App store.png           QRKod Google Play store.png

Appen är endast tillgänglig för befintliga Ahlsellkunder. Vill du bli kund kan du ansöka om ett kund- och webbkonto här!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript