Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vårt samarbete med Barncancerfonden

Vi har ett mångårigt samarbete med Barncancerfonden. Under 2017 inledde vi ett huvudpartnersamarbete som både har stärkt samarbetet och vårt sociala ansvarstagande. Glädjande nog har forskningen lett till att fler och fler barn överlever. Idag överlever 85 % av barnen som drabbas. Det är bra, men vi är inte nöjda med det och kampen mot barncancer fortsätter. För barn och cancer hör inte ihop.


När du köper någon av dessa produkter bidrar du till Barncancerfondens kamp mot barncancer

Tidigare aktiviteter till förmån för Barncancerfonden

Barncancerfonden firar 40 år!


I år är det 40 år sedan Barncancerfonden bildades. 40 års kamp mot barncancer har gett resultat, men den har fortfarande bara börjat.

I takt med att allt fler överlever uppkommer också nya utmaningar. 30 procent av överlevarna klarar exempelvis inte grundskolan och 70 procent drabbas av komplikationer som blir märkbara många år efter avslutad behandling och som kräver omfattande, ofta livslånga insatser.

Nu tar Barncancerfonden nya tag inom tre prioriterade områden för att göra största möjliga skillnad både idag och i framtiden: en stor strategisk forskningssatsning på de svåraste gåtorna för att fler ska överleva, nytänkande stöd till drabbade, och aktiv samhällspåverkan för att minimera de svåra sociala konsekvenserna för drabbade familjer.


Upptäck mer i samarbete med Barncancerfonden


Stöd Barncancerfonden du också! 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript