Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Husfabrikant

Jobbar du som husfabrikant? Vi vet att Rom inte byggdes på en dag - och det gör inte din kunds hus heller. På Ahlsell erbjuder vi produkter och kundanpassade lösningar till dig som husfabrikant - så att allt ska bli lite lättare helt enkelt. Med vår stora produktbredd är vi en kostnadseffektiv samarbetspartner och vi håller oss ständigt uppdaterade eftersom vi jobbar med branschledande leverantörer.


Vårt erbjudande till dig som husfabrikant

Vi tar fram unika paket, material- och leveranslösningar som skall vara anpassade för dina speciella behov och önskemål.

 Leveranser skickas från vårt logistikcentrum i Hallsberg antingen direkt till byggplatsen eller till din fabrik. Vi finns även i din närvaro med ett stort antal butiker runt om i landet samt en internetbutik.

Vi kombinerar produkter från ledande varumärken med egna, vilket ger dig möjlighet välja produkt  helt efter dina behov. Vi har över 100 000 artiklar på lager som du har på plats hos dig dagen efter beställning.


När det är dags att bygga hus

Som husfabrikant skapar du hus att leva i, vare sig det är en kunds drömhem, ett ny arbetsplats eller en skola. Vi har allt du behöver när det är dags att sätta husgrunden, väggar, tak, dörrar och fönster.


När det är dags att inreda hus

Inredningen är det som gör rummen till vad de är - kanske ett kök, en tvättstuga, walk in closet eller badrum? Här har vi samlat vår inredning så att det ska vara enkelt för dig som husfabrikant att få en överblick över produkterna som blir pricken över i:et i husbygget.


Inspiration & guider för dig som husfabrikant


Användbara tjänster för dig som husfabrikant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript