Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2017-11-14

Ahlsell ser positivt på marknaden i Mora och flyttar till nya butikslokaler

Just nu pågår byggnationen av Ahlsells nya butik i Mora som kommer att öppna den 20 november i år.

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 200 butiker i Norden. Den nya butiken i Mora kommer att omfatta cirka 2 300 kvadratmeter och ligger centralt belägen i samma område som Ahlsells tidigare butik.

– Butiken kommer att ge en helt ny kundupplevelse, konstaterar butikschef Morgan Kullberg. Våra innesäljare kommer att sitta i ett öppet landskap där resurserna finns mer samlande vilket ökar närheten mellan kund och säljare. Dessutom får vi helt nya faciliteter vilket ger oss nya möjligheter att exempelvis anordna kundträffar.

Den nybyggda butiken utformas enligt Ahlsells uppskattade butikskoncept med tydlig skyltning och exponering av varorna. Antalet artiklar växer och butiken får ett utökat industrisortiment med Verktyg och Personligt skydd och ett bredare sortiment inom Bygg.

– De större lokalerna är hett efterlängtade och gör att vi kommer att kunna serva våra kunder på ett ännu bättre sätt, säger Peter Skoglund, regionchef på Ahlsell. Butiken blir mer ändamålsenligt och får ett betydligt modernare snitt än den nuvarande som i och med flytten kommer att läggas ned.

För ytterligare information kontakta:

Peter Skoglund, regionchef Nedre Norrland, 070-2571333, peter.skoglund@ahlsell.se

Den nya butikens adress är Örjasvägen 21, 792 36 Mora

Ahlsell Sverige är den ledande distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Företagets kundlöfte ”Ahlsell gör det enklare att vara proffs” uppfylls genom ett unikt erbjudande som omfattar över en miljon artiklar och lösningar. Ahlsell Sverige, med drygt 3 000 medarbetare, över 100 butiker och ett centrallager i Hallsberg, är ett affärsområde inom Ahlsell-koncernen som är noterad på Nasdaq Stockholm.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript