Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Solenergi

Var del av den gröna omställningen samtidigt som du minskar dina elkostnader och bidrar till ett mer hållbart samhälle. Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet och ta del av vad vi kan erbjuda dig! 

 

Solceller kan placeras nästan var som helst

För dig som vill energieffektivisera är solenergi ett bra val. Solenergi är en ren och förnyelsebar energikälla som kräver lite underhåll. Det som behövs är ett tak eller en skuggfri markyta för att solcellspanelerna ska kunna omvandla solens strålar till energi.

 

Bli mindre beroende av elnät och priser

Den elektricitet som tillverkas av solpaneler går i första hand till att försörja ditt hus. Eventuellt överskott skickas automatiskt ut på elnätet. Du kan också välja att lagra överskottet i ett energilager. Detta gör att du blir mindre beroende av prisförändringar på marknaden samtidigt som du avlastar elnätet med grön energi.

 

 

Trygghet i din affär

Ahlsell arbetar med proffsprodukter till proffskunder. Vi hjälper våra kunder med kompetens, val av materiel samt att säkerställa trygga leveranser från ledande leverantörer. Allt för att den slutgiltiga lösningen ska fungera på bästa sätt, uppfylla krav på miljö, leverans samt social hållbarhet.

 

 

Specialistkompetens

Vill du känna dig trygg med din solcellsinstallation? Kontakta oss på Ahlsell så bidrar vi med vår personal och specialistkompetens för att du ska få rätt lösning till din kund.

 

 

Nyckelfärdig

Planerar du för en villainstallation, en större takanläggning eller en markanläggning? Kontakta oss på Ahlsell så hjälper vi dig att få kontakt med en auktoriserad installatör för att säkerställa hela din leverans av en nyckelfärdig anläggning.

 

 

Utbildning

För dig som arbetar med solcellsinstallationer så är kunskap och kvalitet av högsta vikt. Vi tillhandahåller de utbildningar som behövs för att utföra solcellsinstallationer. Kontakta din säljare om du saknar någon utbildning eller behöver handböcker.

 

 

Läs mer

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript