Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-04-26

Ahlsell Workwear öppnar en ny butik i Sundsvall

Den 28 april slår Ahlsell Workwear upp dörrarna till en ny, 320 kvadratmeter stor butik i anslutning till den befintliga Ahlsellbutiken på Ortviksvägen 8 i Sundsvall. Butiken blir den första i regionen och innebär att Ahlsells kunder i Sundsvall med omnejd får tillgång till ett ännu större utbud av yrkeskläder, skor och personlig skyddsutrustning samt kvalificerad rådgivning och expertkunskap.

Ahlsell Workwear är en del av Ahlsellkoncernen med specialistbutiker för yrkes- och profilkläder, skydds- och yrkesskor och personlig skyddsutrustning. Konceptet finns i dag på 13 platser i Sverige där butiken ofta ligger under samma tak som en Ahlsellbutik och är utformad som en så kallad shop-in-shop.

- Med ytterligare 320 kvadratmeter får vi nu gott om plats att både presentera vårt breda sortiment i en trivsam miljö där vi kan ge våra kunder bästa tänkbara service. Vi kommer också att kunna erbjuda klädtryck samt profil- och fritidskläder av hög kvalitet, säger butikschef Marina Suokas.

Fyra dedikerade medarbetare kommer att erbjuda sin expertis och kunskap i den nya butiken som får en egen ingång och även kan nås via den angränsande Ahlsellbutiken. Ett välkommet tillskott är ett 20-tal nya parkeringsplatser som ytterligare ökar tillgängligheten.

- Den nya Ahlsell Workwear-butiken blir en riktig nytändning och vår ambition är att fler av våra anläggningar i regionen ska växa med konceptet. Alla våra kunder efterfrågar de här produkterna. Därför känns det roligt att vi nu blir ännu bättre på att tillgodose deras behov av väldesignade kläder av hög kvalitet som skyddar och gör vardagen lite enklare, säger Peter Skoglund, regionchef.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Peter Skoglund, Regionchef Nedre Norrland, Ahlsell Sverige AB
Telefon: 060-67 13 33
E-post: peter.skoglund@ahlsell.se

Om Ahlsell
Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Med 5700 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. För mer information besök www.ahlsell.se.

Gruppbild: Ahlsell Workwearbutikens fyra medarbetare tillsammans med butikschef Marina Soukas och regionchef Peter Skoglund.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript