Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2020-12-14

Ahlsell förvärvar Vent Group Nordic AB

Ahlsell har tecknat avtal om att förvärva Vent Group Nordic AB, som är en ventilationsspecialist för professionella installatörer. Företaget har 27 anställda och omsätter cirka 135 MSEK årligen.

Vent Group Nordic erbjuder från sina ventilationcenters ett brett utbud av produkter från de ledande leverantörerna i ventilationsbranschen.

Vent Groups verksamhet bedrivs från fyra filialer belägna i Stockholm (Västberga och Sollentuna), Göteborg samt Malmö, och kommer med tydlighet att stärka Ahlsells ventilationserbjudande i marknaden.

Tillträde av förvärvet är planerat att ske under januari 2021.

För ytterligare information kontakta:
Johan Nilsson, Koncernchef, Ahlsell AB
Tel. 08-685 70 00, e-post: johan.nilsson@ahlsell.se

 

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar.

Koncernen omsätter drygt 32 miljarder SEK och de tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript