Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hållbarhet för industri

I varje stad, industri och infrastrukturslösning i Sverige finns nästan alltid produkter och lösningar som vi har levererat. Vår bredd, expertis och logistik gör oss till en viktig partner och att vi har en stor roll i samhällsutvecklingen. På Ahlsell är vi övertygade om att vår viktigaste uppgift är att göra hållbart valbart för kunder. Därför uppmuntrar och utmanar vi våra leverantörer i deras arbete med att ta fram fler hållbara produkter och tjänster. Tillsammans kan vi bygga ett mer hållbart samhälle.

Återvinning och återanvändning

Ahlsell stöder återvinning och återanvändning av material och produkter. Vi för diskussioner med kunder och leverantörer om att etablera återvinningssystem och samarbeten med återvinningsföretag. Genom att hantera returflöden och se till att material och produkter återanvänds eller återvinns på ett korrekt sätt, hjälper vi till att minska avfall och resursförbrukning.

 

Allt från ett ställe

Alla industrier strävar efter att bli mer effektiva, minska sina kostnader och sin klimatpåverkan. Vårt erbjudande omfattar cirka en miljon produkter där 100 000 av dessa är lagerförda på vårt logistikcentrum i Hallsberg. Detta medför mycket effektiva varuflöden eftersom våra kunder bara behöver beställa sitt material från ett ställe. Med över 100 fysiska butiker och sträcker sig från norr till söder och en webbutik som alltid är öppen, har våra kunder i processindustrin alltid nära till Ahlsell.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript