Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2017-12-12

Nu startar byggnationen av Ahlsells nya regionkontor och butik i Mölndal

Castellum startar nu byggnationen av nytt regionkontor och butik för Ahlsell på Aminogatan i Mölndal. Byggnaden blir 11 200 kvm. Inflyttning planeras till våren 2019.

Ahlsell som är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter väljer nu att etablera sitt regionkontor kombinerat med en butik i attraktivt läge utmed Söderleden i Mölndal.

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 100 butiker i Sverige.

Den nybyggda butiken kommer att erbjuda ett brett utbud inom VVS, El, VA/Bygg, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd samt kvalificerad rådgivning.

– Vi har under en längre tid arbetat tillsammans med Castellum för att hitta en ny etablering som bas för framtida tillväxt i Göteborgsregionen. Vi är glada för att äntligen sätta spaden i marken och ser fram mot att få flytta in och hälsa våra kunder välkomna till en modern butik med hela Ahlsells breda sortiment tillgängligt, säger Claes Seldeby, VD för Ahlsell Sverige AB.

Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad med målet att nå nivå silver.

– Det är glädjande att Ahlsell väljer Castellum för sin etablering och vi ser fram emot samarbetet, säger Cecilia Fasth, VD för Region Väst i Castellum.

För ytterligare information kontakta

Claes Seldeby, VD för Ahlsell Sverige AB

Tel: 08-685 70 00, E-post: claes.seldeby@ahlsell.se

  • Ahlsell Castellum 20171211 Molndal

    Första spadtaget för Ahlsells nya regionkontor och butik i Mölndal. Claes Seldeby, VD Ahlsell Sverige, Monica Söderbäck, affärsområdeschef Castellum, Marcus Claesson, kommunalråd Mölndals stad.

  • Ahlsell Castellum 2011211 Molndal

    Första spadtaget för Ahlsells nya regionkontor och butik i Mölndal. Claes Seldeby, VD Ahlsell Sverige, Monica Söderbäck, affärsområdeschef Castellum, Marcus Claesson, kommunalråd Mölndals stad.

  • Ahlsell regionkontor butik Molndal 960x600px

    Illustration av Ahlsells nya butik och regionkontor i Mölndal. Planerad inflyttning våren 2019.

  • Ahlsell regionkontor butik Molndal

    Illustration av Ahlsells nya butik och regionkontor i Mölndal. Planerad inflyttning våren 2019.

 

Ahlsell Sverige är den ledande distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Företagets kundlöfte ”Ahlsell gör det enklare att vara proffs” uppfylls genom ett unikt erbjudande som omfattar över en miljon artiklar och lösningar. Ahlsell Sverige, med drygt 3 000 medarbetare, över 100 butiker och ett centrallager i Hallsberg, är ett affärsområde inom Ahlsell-koncernen som är noterad på Nasdaq Stockholm.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript