Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2024-01-19

Ahlsell fördjupar samarbetet med NYAB

Ahlsell får utökat förtroende från NYAB genom tecknandet av ett nytt ramavtal. Avtalet syftar till att ge NYAB en hållbar och kostnadseffektiv försörjning av produkter och tjänster inom förnybar energi och hållbar infrastruktur.

NYAB är en expansiv koncern med årtionden av erfarenhet av komplexa projekt. Från starten har NYAB haft en stadig tillväxt och omsätter idag 3,3 miljarder SEK. Under våren 2024 är planen att bolaget ska noteras på Stockholmsbörsen. Med visionen att bygga en ren framtid möjliggör NYAB den gröna omställningen i Norden genom att erbjuda ingenjörs-, bygg- och underhållstjänster till offentliga och privata kunder inom förnybar energi och hållbar infrastruktur.

”Avtalet med Ahlsell är ett led i att styra koncernens inköp på ett tydligare sätt för att utveckla och förstärka erbjudandet. Ahlsells breda produktsortiment, tillgänglighet och leveransprecision samt vår gemensamma fokus på hållbarhetsfrågor passar vårt behov väl och skapar goda förutsättningar för att utökat samarbete”, säger Gabriel Holpp, CPO NYAB Sverige AB.

Ahlsell är den ledande samhällsbyggande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Med cirka 7 500 medarbetare, 300 butiker, e-handel och fyra centrallager arbetar vi dagligen för att uppnå vår vision att bygga ett mer hållbart samhälle.

”Vi är mycket stolta och glada över förtroendet att försörja NYAB:s projekt med vårt breda utbud av produkter och tjänster. Våra visioner om en ren framtid och ett mer hållbart samhälle matchar varandra väl”, säger Sebastian Nordlander, KAM VA & BYGG på Ahlsell.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Sebastian Nordlander, KAM, sebastian.nordlander@ahlsell.se
Lars Andersson, Divisionschef, lars.r.andersson@ahlsell.se

Om Ahlsell

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare. Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, ca 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.se

Om NYAB

NYAB verkar för en ren framtid och har årtionden av erfarenhet av komplexa och krävande projekt. NYAB möjliggör en grön omställning i Norden genom att tillhandahålla ingenjörs-, bygg- och underhållstjänster till offentliga och privata kunder när det gäller förnybar energi och hållbar infrastruktur. NYAB har sitt huvudkontor i Uleåborg och har mer än 400 anställda på olika platser i Finland och Sverige.

För mer information besök www.nyabgroup.com/sv/

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript