Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2017-11-15

Ahlsell flyttar till en ny, fräsch butik i Trollhättan

Just nu pågår byggnationen av Ahlsells nya butik i Trollhättan som kommer att öppna den 28 november i år.

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 200 butiker i Norden. Den nybyggda butiken i Trollhättan kommer att omfatta cirka 2 000 kvadratmeter och har ett strategiskt läge helt nära riksväg 45.

– Det stora lyftet är att vi nu får en genomarbetad butiksyta med logisk placering av sortimentet, berättar butikschef Thomas Nelhage Tezas som tillsammans med sina sex medarbetare ser fram emot flytten. En nyhet är att vi skapar en gemensam bemanningsstation för Verktyg & Maskiner och Personligt skydd. Detta för att kunna ge våra kunder ännu bättre service i butiken.

Den ljusa och fräscha butiken utformas enligt Ahlsells uppskattade butikskoncept med tydlig skyltning och exponering av varorna. Det blir en fullsortimentsbutik med ett brett utbud inom alla segment samt kvalificerad rådgivning.

– Vi flyttar från en bra butik till en ännu bättre med ett läge som vi helt enkelt inte kunde motstå, säger Magnus Häggström, försäljningschef Butik Region Väst på Ahlsell. Nu får vi möjlighet att utveckla verksamheten och serva våra kunder i expansiva Trollhättan på ett ännu bättre sätt.

Den nya butikens adress är Grafitvägen 17, 461 38 Trollhättan

För ytterligare information kontakta:

Magnus Häggström, försäljningschef Butik Region Väst, 031-834 816, magnus.haggstrom@ahlsell.se

Ahlsell Sverige är den ledande distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Företagets kundlöfte ”Ahlsell gör det enklare att vara proffs” uppfylls genom ett unikt erbjudande som omfattar över en miljon artiklar och lösningar. Ahlsell Sverige, med drygt 3 000 medarbetare, över 100 butiker och ett centrallager i Hallsberg, är ett affärsområde inom Ahlsell-koncernen som är noterad på Nasdaq Stockholm.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript