Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-11-27

Ahlsell genomför ytterligare ett strategiskt förvärv i Danmark

Ahlsell Danmark ApS har ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i Bacher Work Wear A/S, en av Danmarks största fristående leverantörer av arbetskläder, profilkläder och uniformer. Företaget grundades 1897 och har kunder inom alla branscher, inom såväl offentlig som privat sektor. Bolaget består av 75 medarbetare och omsättningen under 2022 uppgick till 178 MDKK.

Huvudkontoret ligger i Köpenhamn medan centrallagret med administration, logistikcenter, tryck och showroom finns i Odense. Ytterligare en etablering öppnas i Aarhus under december 2023.

Bacher Work Wear stärker Ahlsells erbjudande på danska marknaden där vi redan idag har ett brett utbud av produkter och tjänster inom vs, kyl och tekniska komponenter. Med det utökade sortimentet av arbetskläder finns stora synergier och gemensamt kan vi erbjuda kunderna en stark helhetslösning.

Bacher Work Wear kommer att drivas vidare under befintligt varumärke och med oförändrad ledning.

Förvärvet är villkorat av den danska konkurrensmyndighetens godkännande.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, ca 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript