Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-03-28

Ahlsell stärker sin position inom industrisektorn i Norge genom förvärvet av Sørlandets ledande maskinaffär

Ahlsell Norge AS har ingått avtal om förvärv av samtliga aktier i T O Slettebøe AS. Företaget levererar de flesta produkter som används i industriella sammanhang – från verktyg, maskiner och utrustning till fästanordningar, brand- och fallsäkerhet, transmissioner och pneumatik. Företaget har 46 anställda och nettoomsättningen uppgick under 2022 till 133 MNOK.

T O Slettebøe är kända för sin kvalitet, tillgänglighet och service. De har en unik kompetens inom industrisektorn och som representant för några av världens ledande tillverkare har företaget under många år utvecklat och levererat sofistikerade lösningar i nära samarbete med sina kunder.

Företaget har en egen serviceavdelning som utför mekanisk service, säkerhetsservice och reparationer både i den egna verkstaden och ute hos kunden. De erbjuder också reservdelar till en rad av sina produkter, vilket skapar mervärde för kunden i form av mer lönsamma och hållbara lösningar över tid. Det bidrar även till Ahlsells långsiktiga vision om att bygga ett mer hållbart samhälle.

För både T O Slettebøe och Ahlsell handlar förvärvet om att skapa ett ännu bättre erbjudande till kunderna. Framöver kommer T O Slettebøe att få tillgång till Ahlsells breda produktsortiment och omfattande logistikutbud, samtidigt som Ahlsells kunder i ännu högre grad kommer att uppleva Ahlsell som en helhetsleverantör.

Tillträde sker efter norska konkurrensverkets godkännande.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, ca 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript