Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hållbarhet

Ahlsell har länge varit ett förstaval för många proffs och samhällsbyggare tack vare vårt stora utbud och vår expertkunskap. Vi har alltid satt en stolthet i att göra våra kunders vardag enklare. Idag krävs det mer. Vi behöver kunna leverera bättre än någonsin, samtidigt som vi minimerar vår påverkan på klimatet och så långt det bara är möjligt säkerställer att våra varor tillverkas med hänsyn till mänskliga rättigheter och miljö. Detta är ett långsiktigt och kontinuerligt arbete som spänner över hela vår organisation.

Här på hållbarhetssidorna vill vi både berätta om det arbete vi lägger ner på att bli ett mer hållbart bolag, såväl som hur vår verksamhet bidrar till samhällsutvecklingen. Här är det också enkelt att hitta våra policys, certifikat och olika projekt vi driver för ökad hållbarhet. ​

Vårt hållbarhetsarbete och roll i samhället

​Under Våra fokusområden går det att läsa mer om vårt arbete med miljö och innovationer, hur vi arbetar med våra leverantörsled och hur vi arbetar för att våra medarbetare skall må bra, kunna utvecklas och verka i en säker arbetsmiljö. Vi presenterar även den senaste statistiken från vårt systematiska hållbarhetsarbete. Vår roll i samhället beskriver just det – vad vi gör för att bidra till den svenska samhällsutvecklingen. Här visar vi upp projekt vi är lite extra stolta över och pratar om vår relation till de globala utvecklingsmålen. ​

​Förhoppningsvis har ni ändå följdfrågor efter besöket. Kontakta oss här om du har frågor om hur vi jobbar med hållbarhet. Vi svarar gärna.

Nyheter: Nya hållbarhetsrapporten och vi presenterar Årets Hållbara Leverantör 2021!


Så jobbar vi med hållbarhet


Mer om vårt hållbarhetsarbete

Aktuellt


Vårt hållbarhetsarbete belönas med guld

Guld i EcoVadis hållbarhetsutvärdering

Joakim Kämpe, hållbarhetsutvecklare, och Karolina Hagberg Chinell, inköpsdirektör, berättar om vad det innebär att vårt hållbarhetsarbete uppnått guld i EcoVadis årliga hållbarhetsutvärdering.

Ahlsell finns där människor bor arbetar och lever sina liv

Som ledande distributör driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript