Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Årets VD och chef

Ett bra företag behöver bra ledarskap. Därför är vi glada och stolta över att Ahlsell-koncernes VD Cleas Seldeby under 2023 utsågs både till Årets VD och Årets chef. 

Årets Chef 2023

Tidningen Chef har i snart 30 år satt ljuset på Sveriges främsta talanger inom ledarskap i och med ledarskapspriset Årets Chef. Den 9 mars 2023 knep Claes Seldeby, Ahlsell-koncernens vd, till den ärofyllda titeln.

 

Claes vann priset med motiveringen "En modern ledare som vågat bryta upp konserverade hierarkier till förmån för jämställdhet i en traditionell bransch. Med lika starka finansiella som kulturella resultat visar denna chef att mångfald är kopplat till lönsamhet.

 

En mänsklig ledare som rör sig lika ledigt på lagret som på scenen. Med nya rekryteringsgrepp och parollen från ”krogen till skogen” har han byggt vinnande team och förflyttat företagskulturen. Nöjer sig inte med att sätta miljöarbete på egna agendan, utan utbildar även andra för att tillsammans nå visionen om ett hållbart samhälle.”

Årets vd 2023

I oktober 2023 tilldelades Claes Seldeby titeln Årets VD av Karriärföretagen. Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som ett led i detta utses prominenta personer på olika företag inom kategorier som civilingenjörer, ekonomi och samhällsvetare. 

 

Med glädje och stolthet kunde vi konstatera att Claes Seldeby blev Årets vd inom kategorin Årets civilingenjör. Det är det ett kvitto på den kultur som genomsyrar Ahlsell där bra ledarskap och engagemang lyfter alla och gör oss till de bästa medarbetarna vi kan vara. 

 

Så här kommenterar Claes vinsten:

"”Jag är väldigt tacksam och glad över denna utmärkelse. Detta är ett bevis på att vi på Ahlsell arbetar i rätt riktning och är en attraktiv arbetsgivare för många unga talanger.””

Upptäck mer

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript