Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2017-08-31

Ahlsell storsatsar med ny butik i Borås

Just nu pågår byggnationen av Ahlsells nya butik vid Regementsstaden i Borås och invigningen är planerad till den 4 september i år.
 

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har Ahlsell över 100 butiker i Sverige. Den nybyggda butiken i Borås har ett strategiskt läge nära riksväg 40 och blir cirka 1 700 kvadratmeter stor.

- Vi ser en stor efterfrågan och bygger därför en fullsortimentsbutik för att kunna bistå våra kunder på ett ännu bättre sätt, säger Magnus Häggström, försäljningschef Butik Region Väst på Ahlsell.

Den nya butiken utformas enligt Ahlsells uppskattade butikskoncept med tydlig skyltning och exponering av varorna. Det blir ett brett utbud inom VVS, El, VA/Bygg, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd samt kvalificerad rådgivning.

- Den nya lokalen ger möjlighet till att förbättra servicen till våra kunder med både fler säljare och fler produktområden. Bland annat kommer vi att satsa lite extra inom El där vi ser bra tillväxt, säger Magnus Häggström.

Företaget Värmematerial, som förvärvades av Ahlsell i slutet av 2016, har en filial i Borås som nu kommer att integreras med den nya enheten och därmed stärka kunderbjudandet inom VVS. Butiken i Druvefors kommer i och med flytten att läggas ned.

För ytterligare information kontakta:

Magnus Häggström, försäljningschef Butik Region Väst, 031-834 816, magnus.haggstrom@ahlsell.se

 

 

Ahlsell Sverige är den ledande distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Företagets kundlöfte ”Ahlsell gör det enklare att vara proffs” uppfylls genom ett unikt erbjudande som omfattar över en miljon artiklar och lösningar.
Ahlsell Sverige, med drygt 3 000 medarbetare, över 100 butiker och ett centrallager i Hallsberg, är ett affärsområde inom Ahlsell-koncernen som är noterad på Nasdaq Stockholm. 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript