Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2017-09-06

Ahlsell öppnar ny butik i Arvika

Just nu pågår byggnationen av Ahlsells nya butik vid Falleberget i Arvika och invigningen är planerad till den 11 september i år.

Den nybyggda butiken i Arvika kommer att omfatta cirka 1 400 kvadratmeter och har ett centralt läge som gör den mer lättillgänglig för kunderna jämfört med tidigare butik. Butiken kommer att utformas enligt Ahlsells butikskoncept som innebär tydlig skyltning och exponering av varorna.

- Vår kunder kan förvänta sig ett brett utbud inom VVS, El, VA/Bygg, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd samt kvalificerad rådgivning, säger butikschefen Anders Peterson som med sina tre anställda ser fram emot öppningen i september.

- Dessutom får butiken ett betydligt modernare snitt än den nuvarande som i och med flytten kommer att läggas ned, fortsätter Anders.  

- Vi ser positivt på utvecklingen i Arvika och hoppas nu att kunna utveckla samarbetet med både nya och befintliga kunder, säger Bo Pettersson, regionchef på Ahlsell.

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 100 butiker i Sverige.

Den nya butikens adress är Fallebergsvägen 39, 67134 Arvika.

För ytterligare information kontakta: Bo Pettersson, regionchef, 0705-230 915, bo.pettersson@ahlsell.se

 Ahlsell Sverige är den ledande distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Företagets kundlöfte ”Ahlsell gör det enklare att vara proffs” uppfylls genom ett unikt erbjudande som omfattar över en miljon artiklar och lösningar.
Ahlsell Sverige, med drygt 3 000 medarbetare, över 100 butiker och ett centrallager i Hallsberg, är ett affärsområde inom Ahlsell-koncernen som är noterad på Nasdaq Stockholm.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript