Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2017-11-24

Ahlsell flyttar till nya lokaler i expansiva Eskilstuna

Ahlsell ser positivt på utvecklingen i Eskilstuna och satsar på en ny, centralt belägen butik för att serva sina kunder. Invigningen är planerad till den 4 december i år. 

Pressmeddelande Ahlsell, flytt till ny butik i Eskilstuna
Stockholm 2017-11-24

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 200 butiker i Norden. Den nybyggda butiken i Eskilstuna kommer att omfatta cirka 3 500 kvadratmeter och har ett mer centralt läge som ökar tillgängligheten för kunderna.

– Flytten till en ny, större butik innebär att vi kommer att bredda sortimentet och ha fler artiklar hemma på alla våra avdelningar, men framför allt på isolering och ventilation, säger butikschef Erik Fhürong. Nu får vi ett eget hus med egen parkering och ett rejält kallager. Dessutom blir butiken mer ändamålsenligt och får ett betydligt modernare snitt än den nuvarande som i och med flytten kommer att läggas ned, fortsätter Erik.  

– Eskilstuna ligger centralt placerat i en av Europas mest expansiva regioner, Stockholm/Mälardalen, säger Bo Pettersson, regionchef på Ahlsell. Det är en region med världsledande företag, framstående universitet och högskolor och cirka tre miljoner människor vilket är några av anledningarna till att vi gärna satsar på Eskilstuna.

Den nya butikens adress är Mått Johanssons väg 1G, 633 46 Eskilstuna.

För ytterligare information kontakta:

Bo Pettersson, regionchef, 0705-230 915, bo.pettersson@ahlsell.se

 

Ahlsell Sverige är den ledande distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Företagets kundlöfte ”Ahlsell gör det enklare att vara proffs” uppfylls genom ett unikt erbjudande som omfattar över en miljon artiklar och lösningar. Ahlsell Sverige, med drygt 3 000 medarbetare, över 100 butiker och ett centrallager i Hallsberg, är ett affärsområde inom Ahlsell-koncernen som är noterad på Nasdaq Stockholm.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript