Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2016-12-12

Ahlsell öppnar ny butik i Partille

Ahlsell har i dagarna tecknat avtal om att anlägga en ny Ahlsellbutik i Partille. Invigning planeras till tredje kvartalet nästa år. Butiken förväntas sysselsätta cirka tre personer som ska nyrekryteras.

Ahlsell butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa. Partillebutiken blir Ahlsells 102:e butik i Sverige. Sammanlagt har Ahlsell över 200 i Norden. Butiken är på 1500 kvm och ligger i norra delen av Järnringens industriområde i Partille. 

Den nya butiken utformas enligt vårt uppskattade butikskoncept och erbjuder våra professionella kunder ett brett sortiment inom VVS, EL, VA/Bygg, Verktyg & förnödenheter samt personligt skydd. 

”Partille med omnejd är ett högintressant område. Kommunen är i ett expansivt skede och det händer mycket i kommunen. Nya bostäder byggs i centrum och den nya multiarenan Partille Arena är nyligen invigd. Därför satsar vi på en butik och stärker vår position i området, säger Claes Seldeby, VD för Ahlsell Sverige AB. 

Vi hälsar befintliga och nya kunder välkomna till invigningen nästa höst! 

För ytterligare information, vänligen kontakta,
Magnus Häggström, Försäljningschef Butik Region Väst, 031-834816, magnus.haggstom@ahlsell.se

 

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Vårt unika erbjudande omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Vi omsätter cirka 24 miljarder SEK och 97 procent av intäkterna kommer från våra tre huvudmarknader Sverige, Norge och Finland. Ahlsell är noterat på Nasdaq Stockholm. 

Med cirka 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte – Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript