Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell Padel Tour

Storsuccén är tillbaka! Nu ännu bättre och ännu större. I höst kommer närmare 3000 spelare att sluta upp i Ahlsell Padel Tour - Sveriges största företagsturnering i padel! Tillsammans kommer vi höja pulsen, tävla och ha riktigt kul, samtidigt som vi bidrar till Barncancerfondens viktiga arbete! Nyfiken på Ahlsell Padel Tour 2022? Du hittar all viktig info här!

Ahlsell gör det enklare att vara proffs. Självklart handlar det till stor del om de produkter och tjänster vi erbjuder som underlättar i arbetslivet – men det handlar också om välmående. Vi vill bidra till glädje, gemenskap och ett hälsosammare liv, varje dag. För våra kunder, kollegor, samarbetspartners och leverantörer. Vi är nämligen övertygade om att det om något gör det enklare att vara proffs.

Anmälningsavgiften går till Barncancerfonden

Ahlsell Padel Tour syftar till att bygga nätverk, skapa relationer och röra på sig, samtidigt som vi med eventet uppmärksammar vår partner Barncancerfonden. Vi har valt att låta hela anmälningsavgiften (400 kr) gå direkt till deras viktiga verksamhet.


Här hittar du Ahlsell Padel Tour i höst

Frågor & Svar om Ahlsell Padel Tour

Behöver jag vara Ahlsellkund för att få vara med på Ahlsell Padel Tour?

Du bör vara Ahlsellkund eller som prospekt verka inom Ahlsells berörda branscher för att kunna tillgodose dig de fina nätverksmöjligheterna och grundtanken på Ahlsell Padel Tour.


Anställda hos Ahlsell Sverige AB eller andra leverantörer än våra partners får tyvärr inte deltaga.

Vad kostar det per lag att anmäla sig till Ahlsell Padel Tour?

Det kostar 400 kr per lag. Alla anmälningsavgifter går oavkortat till Barncancerfonden.

 

Jag har lyckats göra fel när jag anmälde mitt lag (det kan exempelvis vara, fel klass eller tröjstorlek med mera). Hur ändrar jag?

När du har anmält sig så får du en bekräftelse i din mailkorg. Via den kan du göra dina ändringar själv i din bokning. Detta gäller allt UTOM byte av klass. Då mailar du padel@ahlsell.se

 

Vilken tid börjar Ahlsell Padel Tour på respektive spelort?

Alla orter utom Göteborg, Jönköping och Helsingborg har ett förmiddagspass (08:30 – 12:30) och ett eftermiddagspass (12:30 – 17:00) (Obs! Cirkatider) där alla lagen byts i samband med en lättare lunch som lagkaptenerna fixat lokalt. Göteborg kör endast ett pass och startar med en lättare lunch vid 11:30.

Ahlsell Sverige AB har inget med spelprogrammet att göra och kan inte påverka starttider och önskemål.

 

När får jag spelschemat?

Du får spelschemat 1-2 veckor innan aktuellt speldatum via mail.

 

Hur många matcher kommer jag spela, hur långa är de och vilken spelform gäller?

Vi spelar i tre klasser, A, B och Mixed. Matchtid är 25 min och max 1 min inbollning.


Matcherna startar och slutar på signal från tävlingsledning. Vid avslutande signal spelas gamet klart och vid exakt lika resultat efter signal spelas ett mini-tiebreak med först till 3 poäng för att avgöra vinnande lag.


Poängräkningen är tennissiffror, vid 40 lika tillämpas Golden Point. Poängen som spelas när signalen ljuder spelas färdigt och räknas till resultatet.


Vi spelar i raka game, alltså inte set utan det kan bli 11-3 i game när matchen är slut.


APT startar med gruppspel om 4 lag vilket garanterar minst 4 st matcher och ca 2h padel. Gruppettorna i respektive klass möts i en final och vinnaren i varje match är våra segrare. Tvåor, treor och så vidare möts vidare enligt samma princip i rent placeringssyfte och för att få tillfälle till en jämn och rolig extramatch.

 

Vad vinner jag i respektive klass?

Vi spelar finalspel i Göteborg, januari 2023 dit de bästa vinnarna kvalificerar sig. Ett lokalt prisbord kommer också att finnas med fina priser.

 

Ett lag anmäler sig i en klass men är från två olika företag, vad innebär det?

 Ni spelar ihop som alla andra. Du får ditt anmälda lagnamn på tröjan (exempelvis Enkelt AB/Proffs AB).


Nyfiken på hur det såg ut på Ahlsell Padel Tour förra året?


Våra huvudpartners för Ahlsell Padel Tour!

Våra fantastiska samarbetspartners är på plats under hela touren. Dra gärna förbi mellan matcherna och snacka lite med dem!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript