Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell Padel Tour

Tillsammans höjer vi pulsen, tävlar och har riktigt kul, samtidigt som vi bidrar till Barncancerfondens viktiga arbete!

Final 25 januari

Slutspurten i årets spännande Padel Tour närmar sig! Nu står vi inför finalen och vi kan lova att det blir riktigt spännande! Den 25 januari på Every Padel Åby Arena i Göteborg kommer närmare 80 lag att kämpa om den eftertraktade titeln Vinnare av Ahlsell Padel Tour 2023!
 
– Vi kan med stolthet säga att det har varit en sensationell resa med närmare 700 lag som deltagit. Och tillsammans har vi bidragit med en imponerande summa på 250 000 kr till Barncancerfonden. Tack vare allas fantastiska engagemang har vi verkligen gjort skillnad under hösten, säger Daniel Dahl, sponsoransvarig på Ahlsell.
 
På Åby Arena den 25 januari spelas även en välgörenhetsmatch kl. 13:00 mellan Sveriges främsta padelspelare - Johan Fors, Linus Frost, Viktor Stjern och Simon Vasquez.
Har du vägarna förbi Göteborg är du mer än välkommen att vara en del av finalen och träffa våra fantastiska partners och uppleva atmosfären och spänningen. Missa inte chansen att vara en del av denna dag och stödja en god sak samtidigt!

Varför gör vi det här?

Ahlsell gör det enklare att vara proffs. Naturligtvis handlar det till stor del om vårt utbud av produkter och tjänster som underlättar i arbetslivet. Men det handlar också om välmående. Vi strävar efter att bidra till glädje, gemenskap och en hälsosammare livsstil för våra kunder, kollegor, samarbetspartners och leverantörer. Vi är nämligen övertygade om att det gör det enklare att vara proffs.

Ahlsell Padel Tour syftar till att skapa nätverk, bygga relationer och röra på sig. Samtidigt som vi genom evenemanget uppmärksammar vår partner Barncancerfonden. Vi har valt att hela anmälningsavgiften (400 kr) går direkt till deras viktiga verksamhet.

 

 

Se filmen om Ahlsell Padel Tour 2022!

 

 

 

Våra huvudpartners för Ahlsell Padel Tour!

Våra fantastiska samarbetspartners är på plats under hela touren. Dra gärna förbi mellan matcherna och snacka lite med dem!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript