Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell Padel Tour

Sveriges största företagsturnering i padel! Tillsammans höjer vi pulsen, tävlar och har riktigt kul, samtidigt som vi bidrar till Barncancerfondens viktiga arbete!

Ahlsell gör det enklare att vara proffs. Självklart handlar det till stor del om de produkter och tjänster vi erbjuder som underlättar i arbetslivet – men det handlar också om välmående. Vi vill bidra till glädje, gemenskap och ett hälsosammare liv, varje dag. För våra kunder, kollegor, samarbetspartners och leverantörer. Vi är nämligen övertygade om att det om något gör det enklare att vara proffs.

19 Städer — från norr till söder

Ahlsell Padel Tour är som namnet säger en turné och i tidigare år har vi varit på ca 19 orter i Sverige allt från Malmö till Piteå. Vi vill att alla ska få möjligheten att få ta del av touren och att alla ska få vara med och bidra till arbetet mot barncancer.

Anmälningsavgiften går till Barncancerfonden

Ahlsell Padel Tour syftar till att bygga nätverk, skapa relationer och röra på sig, samtidigt som vi med eventet uppmärksammar vår partner Barncancerfonden. Vi har valt att låta hela anmälningsavgiften (400 kr) gå direkt till deras viktiga verksamhet.

Anmälan till Ahlsell Padel Tour är just nu stängd vi ser fram emot att snart erbjuda anmälan inför 2023 här!


Nyfiken på hur det ser ut på Ahlsell Padel Tour?


Våra huvudpartners för Ahlsell Padel Tour!

Våra fantastiska samarbetspartners är på plats under hela touren. Dra gärna förbi mellan matcherna och snacka lite med dem!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript