Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Tjänster och service

Vad är viktigt i din vardag? Och vilka tjänster skulle underlätta den? Många bollar i luften och snabba men viktiga beslut är en stor del av mångas arbetsdagar. Vi förstår vilka utmaningar som du har i din vardag och har tagit fram en rad anpassade tjänster som gör det enklare att få ihop helheten. Logistik, säkerhet och förrådsdrift är några av tjänsterna vi erbjuder för att du ska få en effektivare och säkrare arbetsplats – helt enkelt tjänster för smidigare dagar på jobbet.

På Ahlsell strävar vi ständigt efter att göra det enklare för dig att vara proffs i hela din vardag. Det innebär att hela vårt erbjudande från produkter och logistik till kompetens och smarta tjänster hjälper dig att utveckla både din affär och ditt företag.

Genom att välja rätt tjänster och utbildningar för dig kan du underlätta och effektivisera kontorsjobb och administration, logistik och planering på arbetsplatsen och i dina projekt hos kund. 

Vi har kategoriserat tjänsterna efter där jobbet görs, de som gör jobbet och smartare jobb.


 

Där jobbet görs

Vi har många smarta leverans- och förrådslösningar som stöttar och förstärker din verksamhet. Välj en eller kombinera flera olika tjänster så att de passar din vardag. Här hittar du tjänster som Förrådsdrift och Packat & Klart.


 

De som gör jobbet

Människorna är den viktigaste tillgången i ett företag. Vi har många tjänster som gör det enklare att stötta, skydda och inspirera dina medarbetare. Här hittar du konceptet Hälsa & Säkerhet med tjänster som Riskanalys, Kemikaliehantering och andra smarta tjänster som Utbildningar och Profiltryck.


 

Smartare jobb

Tappa inte fart på grund av pappersjobb – förenkla din vardag med våra digitala och smarta tjänster. Med de här tjänsterna, som till exempel Finansiering och Digitala kontoret, blir din administration både enkel och tydlig. Och du sparar tid som istället kan ägnas åt kärnverksamheten.

Här hittar du fler smarta tjänster


 

Mer om våra tjänster

Vi har kategoriserat våra tjänster efter där jobbet görs, de som gör jobbet och smartare jobb.  Läs mer om dem här och se hur de kan underlätta i din verksamhet. Välj en eller pussla ihop dem så som det passar dig.

Service som underlättar

För dig som vill ha smidigare och effektivare arbetsdagar.


 

Mer för dig som kund

Aktuellt

Ahlsell erbjuder tjänster och utbildningar speciellt utvalda för branscher inom bland annat el, industri, VS, VA, bygg, kyl, ventilation, livsmedelsindustrin, automation och installation. Du hittar tjänster inom logistiklösningar, administration, förrådslösningar, profiltryck, dokumentation, och körjournaler, bemanningshjälp och certifikat och mycket mer. Hos oss kan du även hitta relevanta utbildningar som underlättar arbetet och bygger kompetens. Allt för att förenkla och underlätta ditt arbete.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript