Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Simon Hirvonen

Specialistsäljare Svets

"Som specialist levererar jag svar och lösning på kort tid"

Simon Hirvonen arbetar som specialistsäljare Svets. Han utgår från Ängelholm och ansvarar för ett stort geografiskt område som omfattar hela södra och sydöstra Sverige. Simon är praktiskt taget uppvuxen på verkstadsgolvet. Hans pappa drev under många år flera olika företag inom svets, isolering och plåtslageri där han fick lära sig alla discipliner från grunden. Han har också kompletterat sina praktiska kunskaper med teoretiska, vilket resulterat i en kandidatexamen i marknadsföring från Linnéuniversitetet.

— Min akademiska examen har gett mig en bättre helhetssyn som gör att jag enklare kan förstå omfattningen av kundens affär, inte bara det som händer ute på verkstadsgolvet.

Rollen som specialistsäljare Svets är relativt ny. Simon kom till Ahlsell i början av 2022 tillsammans med Michael Leviander och Pelle Johansson från en annan aktör i branschen. Av en händelse hade de sett att Ahlsell hade förvärvat ett grossistföretag i Borlänge med ett brett sortiment av svetsutrustning, verktyg och industriförnödenheter.

— Vi förstod att Ahlsell hade för avsikt att utveckla kategorin svets och kände att vi ville vara med på den resan.

Som specialistsäljare fungerar Simon som en extra resurs där kunder och medarbetare på Ahlsell kan få råd och hjälp när det kommer till svets och tillbehör. Att han besitter en djup praktisk och teoretisk kunskap leder till en naturlig dialog med kunden, både ute på verkstadsgolvet och inne på kontoret.

— Jag anser att en specialist är någon som känner igen kundens problem och kan leverera svar och lösning på kort tid.

Ahlsells svetsande kunder återfinns främst inom verkstadsindustrin, i bygg- eller anläggningsföretag, entreprenadföretag, tillverkningsindustrin, smidesverkstäder samt som underhålls- eller reparationspersonal vid olika industrier. Simon menar att svetsaffären är en del av en större helhet som omfattar långt fler produkter än dem som är relaterade till just svetsning.

— Utöver att vara specialist inom mitt område vill jag gärna lyfta fram fördelarna med att samarbeta med Ahlsell. Vi täcker hela behovet ute hos våra industrikunder där numera svets är en given produktkategori.


 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript