Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Tank

Sektionstankar

Sektionstankarna levereras av Balmoral Tanks i Storbritannien. Sektionstankar betyder att tankarna levereras i mindre sektioner som går att bära in genom en standarddörr. De är även platsbyggda och byggs smidigt och enkelt upp på plats i storlekar mellan 1 och 100 000 kubikmeter. De kan byggas upp till en höjd av 4 meter i steg om 1 meter och 0,5 meter. Som tillval kan man att beställa tankarna isolerade för montage i kalla utrymmen.

Det finns möjlighet att få en Balmoral FireFlow TM Vortex inhibitor som tillval för att nyttja så mycket som möjligt av vattenvolymen till effektiv volym.
Tillval som stege, fläns och manlucka finns.

Tankarna kan byggas utefter behov och i olika utformningar. Som exempel i lokaler utformade som ett L och om det finns pelare i lokalen så kan tanken byggas runt dessa. Eller om tankar behövs i olika rum så kan de kopplas ihop. Det finns även möjlighet att beställa till nivågivare samt alla storlekar på fläns.

Montage av tank ska utföras av certifierade montörer. Det finns möjlighet till utbildning för certifiering av egen personal för montering. Tanken är godkänd för färskvatten enligt BS EN 13280 (Specifikation för cisterner av glasfiberarmerad plast, tillverkade i ett stycke eller sammansatta av sektioner, för lagring av kallvatten ovan mark) godkänt av WRAS produkt godkännande. Det betyder att de är utmärkta för dimsprinkler.

Kontakta oss för mer information eller offert, ring Mikael Blomgren på 0725336771.


Hej, vill du komma på andra tankar?
Fyll i formuläret, vi hör av oss innan du hinner säga Barmoral FireFlow TM Vortex inhibitor! Nästan iallafall...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript