Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Fredrik Berggren

Specialistsäljare Kullager & Transmission

"Min uppgift är att lösa kundens problem"

Fredrik Berggren arbetar sedan tio år tillbaka som specialistsäljare för produktområdet Kullager & Transmission inom division Industri. Han utgår från Helsingborg och fungerar som ett stöd för kunder och medarbetare över hela landet. Dessförinnan arbetade Fredrik hos den internationella kullagertillverkaren Schaeffler som i dag är Ahlsells huvudleverantör av kullager.

Fredriks specialistområde omfattar ett enormt stort sortiment där bara kullager omfattar cirka 40 000 artiklar. Lägg därtill transmissioner med bland annat remmar, kedjor och tätningar. Samtliga fabrikat är högkvalitativa och leverantörerna världsledande inom sina områden.

— Ahlsells stora utbud gör att våra säljare inte kan vara experter på alla våra sortiment. Därför är jag ett välkommet stöd, inte bara för våra kunder utan även internt, säger Fredrik som menar att en stor del av hans arbete handlar om att göra det enkelt för Ahlsells säljare att prata om produkterna ute hos kund.

Fredrik har varit med under hela Ahlsells resa inom Kullager & Transmission som haft en kraftig tillväxt under de senaste åren. Nu går utvecklingen snabbt framåt, speciellt inom förebyggande underhåll och energibesparing som seglat upp som heta områden.

— Att Ahlsell inte bara kan erbjuda produkterna utan även kompetensen gör att vi kan ge våra kunder ett mervärde. Det krävs på en marknad där många aktörer är väldigt nischade och kanske bara är verksamma inom mitt produktområde.

Externt fungerar Fredrik som ett bollplank som kunderna kan vända sig till för att prata kullager och transmissioner på detaljnivå. Hans målsättning är att lösa eventuella problem och helst överträffa deras förväntningar genom att erbjuda en ännu bättre lösning än vad de frågat om. För att lyckas krävs ett nära samarbete med leverantörerna som håller honom uppdaterad med det senaste inom produktområdet.

— En specialist är en person som pratar samma språk som kunderna. Det skapar trovärdighet och inger ett förtroende som gör att de känner sig trygga med att samarbeta med oss på Ahlsell.


 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript