Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Jens Kryss

Specialistsäljare Automation

"Jag brinner för applikationslösningar inom automation"

Jens Kryss arbetar som specialistsäljare Automation. Hans uppdrag är att hjälpa industrikunder och maskinbyggare med teknisk support och applikationslösningar, men också att hitta de bästa lösningarna i samarbete med leverantörerna. Jens utgår från Häggvik norr om Stockholm och har en rikstäckande tjänst som nu förstärkts med ytterligare en specialistsäljare i södra Sverige.

Jens har arbetat i automationsbranschen i över 30 år och i olika roller, både på tillverkarsidan och i distributionsled. De flesta av hans kunder återfinns i verkstads- och processindustrin och en stor del av hans arbetsdagar handlar om att hjälpa till med applikationslösningar inom automation. Dessutom fungerar han som tekniskt stöd till de lokala säljteamen ute i landet.

En av Jens utmaningar är den snabba utvecklingen inom automation. Här gäller det att hänga med och hålla sig både uppdaterad och utbildad på allt som händer inom teknikområdet.

— Efter 30 år i branschen är jag fortfarande nyfiken på att lära mig mer. Jag brinner för att vara ute hos våra kunder och säkerställa deras produktion genom att hjälpa dem att optimera valet av produkter och lösningar.

Jens märker att kunderna vill ha större kontroll över antingen hela sin produktion eller en enskild maskin. De efterfrågar en gränslös övervakning och ett mer behovsanpassat underhåll i syfte att förhindra kostsamma driftstopp. Att energioptimera sina anläggningar för att få ner kostnaderna, har också blivit alltmer intressant liksom maskinsäkerhet. Även inom dessa områden arbetar Ahlsell med branschledande partners och hjälper gärna till med riskanalyser tillsammans med kund.

— Våra kunder uppskattar att Ahlsell har medarbetare med rätt kompetens och att samarbetet med oss öppnar upp för centraliserade inköp och samlade leveranser. Det gör att de kan fokusera på sin kärnverksamhet och inte behöver lägga lika mycket tid på anskaffning, logistik och administration. I dag handlar mycket om hållbarhet där färre leveranser gör stor skillnad. Efter 30 år i branschen är jag fortfarande nyfiken på att lära mig mer. Jag brinner för att vara ute hos våra kunder och säkerställa deras produktion genom att hjälpa dem att optimera valet av produkter och lösningar.


 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript