Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Marcus Johansson

Specialistsäljare Personligt skydd

"Ingen ska bli skadad på jobbet"

Marcus Johansson arbetar som KAM/specialistsäljare inom personligt skydd vilket innebär att han hjälper rikstäckande nyckelkunder att se över behovet av personlig skyddsutrustning.

Marcus har en bakgrund som säljare inom livsmedelsbranschen, men bytte bana till att börja sälja skyddskor. Ahlsell var en av hans kunder och när han fick syn på tjänsten som specialistsäljare såg han en chans att få kunna fördjupa sig inom området. I dag är han specialist inom de nio produktområden som ingår i Ahlsells stora utbud av personlig skyddsutrustning.

— Som specialistsäljare brinner jag för att skräddarsy lösningar kring personligt skydd där målsättningen är att ingen ska bli skadad på jobbet.

Som alla Ahlsells specialistsäljare inom personligt skydd har Marcus hög kompetens kring arbetskläder och tekniskt skydd där rekommendationerna alltid utgår från Arbetsmiljöverkets regelverk.

— Mina arbetsuppgifter är väldigt varierande och omfattar allt från att hjälpa företag att sätta ihop en enhetlig kollektion av arbetskläder till att göra riskanalyser och skräddarsy säkerhetslösningar. Oavsett område är min roll att hitta rätt produkter som är anpassade efter kundens behov.

Marcus menar att det finns en medvetenhet kring personligt skydd hos de större kunderna. Här har man ofta dedikerade medarbetare som arbetar med frågorna och är insatta i lagar och förordningar. Han märker att fokus på miljö och klimatpåverkan ökar där kunderna efterfrågar mer hållbara alternativ, både när det gäller arbetskläder och skyddsprodukter.

— Det roligaste i mitt arbete är mötet med kund där jag får vara med och påverka och göra skillnad. Jag drivs av att göra affärer och få lyfta fram Ahlsells starka helhetserbjudande där vårt breda produktutbud kompletteras med ett oslagbart logistikerbjudande och specialistkunskap inom en rad områden.


 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript