Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Andreas Heimdahl

Specialistsäljare Infästning

"Jag uppskattar rollen som problemlösare"

Andreas Heimdahl har arbetat på Almén Special Fastener i Vänersborg sedan 2015. Företaget förvärvades av Ahlsell 2014 och har gett oss tillgång till både produkter och kompetens inom ett spännande område som är högintressant för de flesta av våra industrikunder. Verksamheten kännetecknas av ett stort personligt engagemang, från tillverkning till snabba och precisa leveranser som alltid uppfyller kvalitetskraven.

— Jag uppskattar rollen som problemlösare och att få ta mig an utmaningar med kort varsel. Ingen dag är den andra lik och det är fascinerande att se vilken avgörande betydelse infästning har för våra kunders verksamheter. Den specialistkompetens som Andreas och hans kollegor besitter är på många sätt en viktig del i Ahlsells strävan att inte bara uppfattas som en traditionell grossist. Alla säljare har egen erfarenhet från verkstadsindustrin. De kan produkterna, känner branschen och vet vilka frågeställningar som kan dyka upp.

— Som en del av Ahlsell vill vi sticka ut och tillgodose de mest krävande kunderna med både produkter och kompetens. I vårt sortiment finns verkligen sådant som man traditionellt sett inte hittar hos en vanlig grossist. Andreas menar att en stor del av företagets framgångar bygger på kunskapen kring produkterna, men också på ett unikt kontaktnät av leverantörer.

— Alla industrier har behov av någon form av specialinfästning. Tack vare rätt kompetens och goda relationer med våra leverantörer kan vi hjälpa kunderna att hitta de rätta lösningarna. Ofta behöver de produkterna här och nu vilket innebär att vi behöver vara lösningsorienterade och ibland kunna erbjuda likvärdiga produkter som går snabbt att få hem.

Andreas ser en stor potential inom flera områden och vill öka kännedomen om specialinfästning. Det är till exempel inte alla som känner till att man kan erbjuda specialtillverkade produkter som modifieras och kundanpassas efter ritning.

— Vi vill arbeta närmare de andra specialistsäljarna för att komma ut och träffa deras infästningskunder. Det här är en ganska smal nisch där vi verkligen kan bidra till att göra skillnad för våra kunder.


 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript