Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Morgan Widén

Specialistsäljare Egna varumärken

"Jag har alltid ett lyssnande öra mot marknaden"

Morgan Widén arbetar sedan 2016 som specialistsäljare för Ahlsells egna varumärken med fokus på verktyg och regionerna Mellansverige och nedre Norrland. Han inledde sin karriär som byggnadsarbetare vilket gör det lätt för honom att sätta sig in i kundernas vardag och veta vad de behöver för att göra den lite enklare. Under årens lopp har Morgan dessutom skaffat sig en gedigen kunskap om verktyg då han även arbetat som säljare för några av de ledande varumärkena.

— Som specialistsäljare har jag inget eget kundansvar utan blir ofta medbjuden vid kundaktiviteter, butiksevent eller inkopplad när det dyker upp ett specifikt problem ute hos en kund.

Morgan utgår från Örebro och är på resande fot flera av veckans dagar. En stor del av tiden ägnar han åt internutbildning av de regionala säljarna som behöver vara uppdaterade kring utbudet av verktyg som ständigt växer med nya produkter. Han deltar i besparingsprojekt där han hjälper kunderna att hitta andra, likvärdiga alternativ till sina befintliga verktyg. Morgan arbetar också bakåt i kedjan tillsammans med produktchefer och Ahlsells sourcingteam där han är en viktig länk i arbetet med att ta fram nya produkter.

— Jag har en öppen dialog med våra kunder som gärna delar med sig av sin vardag och berättar hur vi kan stötta dem med våra produkter. Som specialistsäljare har jag ett lyssnande öra mot marknaden och fångar upp om det är någonting som våra kunder saknar eller har synpunkter på. Jag återkopplar sedan till våra produktchefer och sourcingteamet som driver frågorna framåt.

Morgan gör sitt bästa för att lyfta Ahlsells egna varumärken där bland annat Ironside ingår. Utmaningen är att få kunderna att bryta gamla vanor, ändra sina köpbeteenden och våga prova någonting nytt.

— Det är roligt att arbeta med Ahlsells egna varumärken som har tagit ett stort kliv framåt. Det stärker självförtroendet att komma ut till våra kunder med verktyg som håller vad de lovar och numera har ett väldigt gott renommé.


 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript