Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Byggmaterial till proffs

Ahlsell är idag Sveriges ledande distributör av material till byggarbetsplatsen. Med vårt heltäckande sortiment inom Bygg, VA, VS, EL, Ventilation och Förnödenheter samt våra kringtjänster och vår logistik erbjuder vi alla våra kunder bästa möjliga effektivitet på byggarbetsplatsen. Vi kan på flera orter erbjuda ett bredare sortiment av byggmaterial i våra bygghallar.

Ahlsells bygghallar präglas av en trivsam atmosfär där våra lösningsorienterade medarbetare i hallen har fokus på service och att din vardag ska flyta smidigt. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och erbjuder ett levande sortiment som utvecklas utifrån vad du och marknaden efterfrågar. Alla varor är exponerade på ett överskådligt sätt vilket gör det lätt att hitta det du behöver. 

Här hittar du våra bygghallar

 

Luleå
Adress: Gårdsvägen 2, 973 47 Luleå

Örebro
Adress: Adolfsbergsvägen 5, 702 27 Örebro

Norsborg
Adress: Kumla gårdsväg 9, 145 63 Norsborg

Visby
Adress: Lundbygatan 1D, 621 41 Visby

 

 

Nära till material och kvalificerad rådgivning

Fler och fler inser fördelarna med att kunna handla allt sitt material på ett och samma ställe. I slutändan sparar det både tid och pengar. 

 

För enkelhetens skull finns våra dedikerade byggsäljare nära tillhands i anslutning till bygghallen för att hjälpa dig med allt från orderläggningar och offertförfrågningar till beställning av material.

Kika in i vår bygghall i Örebro!


Vad erbjuder våra bygghallar?

Här ser du ett urval av byggmaterial som vi kan tillhandahålla i eller via våra bygghallar. Utöver det finns ju alltid vårt ordinarie produktutbud inom bland annat verktyg, maskiner, infästning, VS, EL, förnödenheter och personlig skyddsutrustning i våra butiker.

Bruk, block och sten

Cement, betong, murbruk, putsbruk, avjämningsmassor, fix och fog, lättbetongblock och lättklinker, bentongplintar och marksten.

Torrbruk & tillsatsmedel »
Betongprodukter »

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript