Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

För Prefab-industrin

Vi på Ahlsell erbjuder ett komplett sortiment för montage- och prefab-industrin. Med över 30 års erfarenhet av prefabricering och att tillverka och leverera specialprodukter kan vi hjälpa till med avancerade tekniska lösningar och produktval.

På Ahlsell levererar vi standardiserat ingjutningsgods, kundunika lösningar och färdiga montagepaket till prefab-industrin. Prefabricerade betongelement medför många fördelar för byggbranschen, allt från förbättrad arbetsmiljö med färre olyckor till ett snabbare bygge som är mindre beroende av väder och årstid.

Vi tillhandahåller ett komplett sortiment av standardiserat ingjutningsgods, montagedetaljer, lyftdetaljer, armeringstillbehör och infästning. Tillsammans med vår effektiva logistik kan vi erbjuda sena stopptider för beställningar och mycket hög leveranssäkerhet för allt inom prefab.

Välkommen att kontakta någon av våra specialister för hjälp med ditt projekt. Du hittar även vårt unika och breda produktutbud för allt inom prefab i vår webbutik eller i vår katalog.

Populära produktkategorier inom Prefabricering

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.