Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Smarta förvaringslösningar för din kund

2020-10-06

Oavsett om du står inför att inreda ett enkelt förråd eller uppfylla någons dröm om en lyxig walk-in-closet behöver du grejer du kan lita på. Med ett smart system av förvaringslösningar som är flexibelt kan du åstadkomma båda uppdragen och allt däremellan. Enkelt montage med vägghängda eller anpassade lösningar, vi har många olika förvaringslösningar för dina kunder.


6 förvaringsprodukter från Elfa som vi rekommenderar

Topphängt klick-in-system, meshback och skjutdörr är bara några av Elfas alla smarta förvaringslösningar som du hittar hos oss på Ahlsell.


Fyra snabba om förvaringslösningar

1. Varför förespråka en platsbyggd lösning?

Många gånger passar färdiga standardgarderober inte riktigt måtten i rummet och det blir plats över mellan garderoben och taket, eller mellan garderoben och väggen. Där samlas ofta både prylar och damm, som ger ett stökigt intryck. Då erbjuder det platsbyggda betydligt snyggare och mer effektiva förvaringslösningar. Med rätt produkter blir även ditt montage enklare.

2. Vägghängt kontra modullösning?

Med vägghängda förvaringslösningar bakom skjutdörrar undviks skrymmande mellanväggar och garderoben blir luftigare och rymligare. Det innebär också en bättre överblick över kläder och skor och eftersom golvet kan hållas fritt från prylar blir det enklare att städa. Dessutom blir det en stabil konstruktion trots enkelt montage. Nöjd kund blir resultatet.

3. Framtidssäkra med ett modulärt system

Välj flexibela förvaringslösningar som möjliggör att funktionen i förvaringen kan ändras och flyttas. Vår leverantör Elfa har ett brett sortiment av hyllor, backar och andra detaljer som enkelt går att flytta eller tas bort. Systemet går även bra att komplettera med nya funktioner. Kunden får en förvaring som kan anpassas efter behoven under många år framöver.

4. Tänk TCI – total cost installed

Att optimera alla moment i byggprocessen kan spara stora summor i slutändan. Inte bara ett effektivt nyttjande av ytan kommer ge resultat, även enkelheten av montage i färdiga baslösningar och korta monteringstider – när bara en bärlist behöver skruvas i väggen – resten av inredningen hängs upp och klickas på plats.


Ordning och reda eller en drömmig walk-in-closet?

Med kunden i fokus är smarta förvaringslösningar en del av lösningen. En välgenomtänkt förvaringslösning står högt upp på mångas önskelista, men är samtidigt ibland ett försummat område. Både brist på inspiration och energi gör att dessa utrymmen fortfarande många gånger är ”svarta hål” i de svenska hemmen. Det ska vi ändra på!

Vad är bra att tänka på?

Att redan från början satsa på stabila, välbeprövade produkter gör att man slipper byta ut och till och med slänga saker i onödan. Att investera i en lösning som tål tidens tand är ett av de bästa sätten att tänka hållbart och det ger också en hög kvalitetskänsla i rummet.


Fler smarta förvaringslösningar

Klädkammare, garderob och förvaring


Fler erbjudanden för dig som är intresserad av vårt byggsortiment

Bygg Fastighet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript