Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Jag vet vilka utmaningar våra kunder ställs inför

Fredrik Nilsson arbetar som specialistsäljare Rör & Armatur vilket innebär att han i sin vardag fungerar som teknisk support för våra industrikunder i södra Sverige. Dessutom stöttar han de lokala säljarna vid kundmöten, utbildar och medverkar vid mässor och andra evenemang.

— Jag får ofta fungera som ett bollplank vid produktval och kan även vara med i större projekt eller vid avtal och prisfrågor. Det jag uppskattar mest i rollen som specialistsäljare är att kunna hjälpa våra kunder i deras vardag, men också att fungera som stöd till våra säljare internt och få vara involverad i stora rörprojekt.

Fredrik är utbildad rörmontör och har även hunnit med en avstickare till skolans värld där han arbetat som pedagog. Han började som innesäljare på Ahlsell 2007 och kan sedan sex år tillbaka titulera sig specialistsäljare. Fredrik utgår från Malmö och är ofta på resande fot för att hjälpa industrikunder i hela Skåne, på Västkusten och en bit upp i Småland.

— Tack vare min bakgrund som rörläggare har jag den praktiska erfarenhet som krävs för att sätta mig in i våra kunders vardag. Jag vet hur det funkar, vad som krävs och vilka utmaningar de ställs inför.

Arbetet som specialistsäljare innebär att Fredrik deltar vid mässor och har produktgenomgångar både internt och ute hos kund. Han hjälper även nya medarbetare att utvecklas och växa i sina roller. Vid dessa tillfällen har han stor nytta av sitt tidigare arbete som pedagog i skolan.

Rör och armatur är ett produktområde där utvecklingen går snabbt framåt, inte minst när det kommer till produkter som uppfyller marknadens höga krav på hållbarhet.

— Ahlsell ligger i framkant för att vi ska kunna hjälpa våra kunder att välja hållbara produkter med låg miljöpåverkan, både i tillverkningen och transporten.

Fredrik uppskattar samarbetet med Ahlsells övriga specialistsäljare som han kan teama upp med för att lösa ett specifikt uppdrag. Infästning är ett exempel på produktområde som det ibland dyker upp frågor kring. 

— De stora kunderna tar ofta för givet att de ska kunna få hjälp av en specialist, medan de mindre blir glatt överraskade när vi finns på plats för att hjälpa dem.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript