Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Närbild på hand som scannar varor med mobilapp

Förrådsdrift App

Med vår lösning för Förrådsdrift app och plattformen Ahlsell Storage använder du din smartphone eller en handdator för att registrera dina aktiviteter i förrådet. Väljer du den manuella driften bestämmer du själv när du vill fylla på ditt förråd. Med automatisk drift registrerar du dina uttag i appen och påfyllnadsorder skapas automatiskt vid förutbestämda parametrar.

Lätt att anpassa med manuell och automatisk förrådsdrift

Självklart ser vi till att driften passar era behov. Ni väljer själva mellan manuell och automatisk förrådsdrift.

Automatisk drift

Beställningar sker automatiskt och systemet uppdaterar lagersaldot - ni behöver bara registrera det ni gör i förrådet. 

 

 • Produkter enligt ert val och behov. Varje artikel har en tydligt uppmärkt plats.
 • Uttag registreras genom att skanna artikel och ange mängd. Uttaget kan ”identifieras” med en märkning (t.ex. delprojekt eller våning). Används inte alla artiklar kan de läggas tillbaka och registreras som en retur.
 • Registreringen gör att saldo uppdateras, och vid en bestämd beställningspunkt skapas en påfyllnadsorder direkt till Ahlsell.
 • Ahlsell levererar på nästa leveransdag.
 • Påfyllnadsleverans godkänns i appen och läggs in i hyllan.
 • Saldot uppdateras efter godkänd leverans.

Manuell drift

Ni bestämmer vad, var och när - och sköter era beställningar direkt i appen. 

 

 • Produkter enligt ert val och behov. Varje artikel har en tydligt uppmärkt plats.
 • Personalen hämtar produkter i förrådet vid behov.
 • Beställ påfyllnad vid behov genom att skanna in artikel och ange önskad påfyllnadsmängd.
 • Ahlsell levererar på nästa möjliga leveransdag.
 • Levererade produkter läggs på rätt plats i förrådet.
 • Tillsammans med Ahlsells säljare anpassar ni sortimentet löpande till er verksamhet.

 

 

 

 


 

Integrationsmöjlighet finns till Ahlsell Office – vårt digitala verktyg för hantering av arbetsorder och fakturering. Du plockar artiklar från eget lager som registreras direkt in på arbetsordern samtidigt som en automatisk påfyllnadsbeställning av lagret genereras till Ahlsell.



 

Enklare vardag med skräddarsydd förrådsdrift

Med ett välorganiserat driftförråd har vi på Ahlsell hjälpt Leksandsbostäders fastighetsskötare och tekniker att effektivisera verksamheten – Att slippa ödsla tid på att leta gör jobbet både enklare och roligare. Dessutom blir stämningen bättre, säger Daniel Vogt som är initiativtagare till förrådet.

– När jag började arbeta på Leksandsbostäder kände jag att vi behövde hitta ett strukturerat och effektivt sätt att lagerhålla och arbeta med inköp och uttag av produkter. Eftersom jag byggt upp ett driftförråd med Ahlsells lösning hos en tidigare arbetsgivare, visste jag vilka fördelar det innebär när det kommer till att skapa överblick och effektivisera vardagen.


 

Förrådsdrift gav Svenska Mässan full koll på förrådet

Vår tjänst Förrådsdrift effektiviserade och ökade driftsäkerheten hos Svenska Mässan i Göteborg. Efter att ha haft flera mindre förråd spridda över anläggningen, finns nu alla produkter bekvämt samlade på ett och samma ställe. Driftförrådet har bidragit till att skapa en bättre överblick samtidigt som det sparar tid för fastighetsteknikerna som har full koll på var allting finns.

– Tidigare visste vi inte riktigt vad vi hade hemma och i vilket förråd vi skulle leta. Det gjorde att vi till exempel kunde beställa hem tio nya lampor, fast vi redan hade 100 stycken liggandes någon annanstans. Eftersom verksamheten vid Svenska Mässan och Gothia Towers pågår dygnet runt årets alla dagar måste vi vara stand by med rätt produkter. Då känns det tryggt att ha vårt välutrustade driftförråd nära till hands, säger Christer Djerf, teknisk förvaltare på Svenska Mässan.


Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript