Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hitta höstens trädgårdsredskap från EGO

Letar du efter trädgårdsmaskiner inför hösten? Snart är den krispiga höstkylan här på riktigt. Därför är det hög tid att redan nu inventera bland verktygen och se till att du har maskinerna som gör jobbet enklare! Vad sägs om en bra lövblås, lättmanövrerade häcksaxar eller ett smart multiverktyg? Du hittar dina höstredskap här hos Ahlsell!

EGO har från start varit en pionjär inom sladdlös teknik och idag är företaget en av världens största verktygstillverkare. Här har vi samlat ihop några EGOs smidigaste verktyg som passar extra bra nu inför hösten.


Hitta dina trädgårdsmaskiner för hösten här!


Batterier

Fördelen med att köpa trädgårdsmaskiner från samma märke är att du kan kan använda samma batteri till flera olika maskiner. Här hittar du batterier och laddare som håller dig både förberedd och redo inför jobbet.


5 tips på höstfix i trädgård och på grönytor!

Håll växterna varma med höstlöv

En enkelt tips för att ge växterna näring och värme samt förbättra mullhalten i jorden är att använda lövblåsen för att göra ett mysigt täcke till dina växter. Med lövblåsen sparar du inte bara tid (istället för att använda en kratta) utan du sparar även fysisk energi. Kom bara ihåg att inte packa för hårt - har växterna stjälkar riskerar de att ruttna!

Passa på att plantera och omplantera

Visste du att hösten är en bra tid för både plantering och omplantering? Höstens regn gör att jorden blir tillräckligt fuktig, men den är även fortfarande lagom varm. Detta gör att växterna får gott om tid att rota sig och göra sig hemmastadda. Ett bra hösttips är att plantera rosor innan den första markfrosten kommer.

Välj produkter ur samma serie

Ska du köpa flera nya trädgårdsmaskiner inför hösten? Ett bra tips är att bestämma sig för ett märke och en batteriserie eftersom du då kan använda samma batteri till flera olika redskap.

Klipp träd och häckar under JAS-perioden

JAS-perioden står för juli, augusti, september och det är under denna tidsperiod det anses vara lämpligast att beskära träd och buskar - dock brukar det gå bra att utföra jobbet även senare på hösten. Vill du helst inte klättra upp på en stege gör stångsågen att du enkelt kommer åt grenar som sitter högt upp.

Glöm inte ergonomin

För att orka jobba med grönytor under hösten är det viktigt att tänka på ergonomin. Välj exempelvis verktyg med justerbara handtag, sopborstar med bred borstbredd eller häcksaxar med dubbelverkande skärblad som bidrar till minskade vibrationer.

 


Upptäck mer för trädgården i höst

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript