Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Arbetskläder för höst

Behöver du bra arbetskläder inför hösten? Vi på Ahlsell har laddat upp med ett riktigt bra utbud av varma, torra och självklart bekväma arbetskläder för både krispiga höstdagar och regn och rusk. Hitta höstens arbetskläder här!

Tröjor, byxor, jackor, västar, vinterskor och handskar - här hittar du vårt stora utbud av arbetskläder inför hösten. Vi ger även tips på några av våra bästa arbetskläder som vi hoppas ska komma till användning när du är ute och jobbar!

5 typer av plagg som är ett måste på hösten

Med hösten kommer även mörkret, blåsten, regnet och kylan och då är det extra viktigt att klä sig rätt. Här berättar vi mer om de smarta plaggen du behöver för hösten.

• Softshell

Softshell är ett vindtätt och vattenavstötande material som andas, är slitstarkt, torkar fort och är lätt att tvätta - det vill säga ett perfekt höstplagg för både kalla höstdagar och regn.

• Skalkläder

Det ultimata plagget för höstens alla väder! Skalkläder är vind- och vattentäta med tejpade sömmar som gör att de passar för höstens alla väder. Kläderna heter just skalkläder på grund av membranet innanför yttertyget som stänger ute vatten och vind, samtidigt som det håller en varm genom att släppa in ånga från insidan.

• Regnkläder

Regnkläder är kanske det mest klassiska plagget när det kommer till att vara utomhus när det regnar. De omtyckta plaggen kommer i många olika former, material och färger och det är enkelt att hitta något som passar just dig.

• Varselkläder

Regn och mörker är en dålig kombination för synligheten - varselplagg är en lösning på problemet. Varselkläder är en form av personlig skyddsutrustning som är tillverkade av ett kraftigt tyg, färgat i neonfärger som orange, gul eller röd och med reflexer, påsydda eller påvärmda. Varselkläder reflekterar ljuset och håller dig trygg när du är ute och jobbar i mörkret på din arbetsplats.

• Västar

Det glömda plagget. En tunn smidig väst håller ser till att du inte fryser men att du ändå har kvar rörligheten.


Tips på höstens arbetskläder från Ahlsell


Fler tips för dig som jobbar ute på hösten

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript