Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Trädgård

Nu är det äntligen trädgårdstider! Och hos oss på Ahlsell hittar du allt för trädgården. Här har vi samlat inspiration i form av guider, produkttips och artiklar för dig som jobbar med trädgård och grönytor - allt för när inspirationen tryter lite helt enkelt.

Vad behöver du fixa i trädgård & grönytor?

Hos oss på Ahlsell hittar du allt från trädgårdsverktyg som gräsklippare, trimmers och röjsågar, spadar, skyfflar, krattor och trädgårdsprodukter som gräsfrön, gödsel, planteringskit, vattenslangar, vattenkannor, skottkärror och mycket mer. Och självklart arbetskläderna så att du bekvämt kan göra jobbet!


Populärt just nu

Trädgårdsprodukter

 

Jobbar du med trädgårdsarbete? På Ahlsell hjälper vi dig att hitta rätt trädgårdsredskap för ditt jobb, vi erbjuder trädgårdsredskap för många olika användningsområden. Vårt sortiment av trädgårdsredskap inkluderar allt från krattor, gren- och häcksaxar, sekatör, vattenkannor, spadar och skyfflar till handgräsklippare, jordborr, skräpplockare och yxor.

 

Här hittar du även skogsredskap, snöredskap, asfaltsredskap och verktyg för stensättning. Med bra trädgårdsredskap blir arbetet i trädgården både lättare och roligare. Rätt trädgårdsredskap håller trädgården i schack. Utforska vårt breda utbud av trädgårdsredskap online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.


Inspiration för utomhusjobben


Arbetskläder för trädgårdsjobbet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript