Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Trädgård

Är du redo för hösten? Och hos oss på Ahlsell hittar du allt för höstens trädgårdar och grönytor. Här har vi samlat inspiration i form av guider, produkttips och artiklar för dig som jobbar med trädgård och grönytor - allt för när inspirationen tryter lite helt enkelt.

Vad behöver du fixa i trädgård & grönytor?

Hos oss på Ahlsell hittar du allt från trädgårdsverktyg som krattor, räfsor, lövblåsare, skottkärror, lövkorgar, planteringskit, vattentunnor och mycker mer. Och självklart arbetskläderna så att du bekvämt kan göra jobbet!


Populärt just nu

Trädgårdsprodukter för höstens trädgårdsarbeten

 

Visste du att hösten är en bra tid för omplantering eftersom jorden då är tillräckligt fuktig efter tid med ordentligt regn (som det brukar vara på hösten)? Under den tidiga hösten är jorden fortfarande varm efter sommarperioden så växterna får det inte för kyligt och har tid att vänja sig vid sin nya plats och bilda rötter. Men det är inte bara omplantering som fungerar - passa även på att sätta nya plantor, exempelvis rosor, innan den första markfrosten och vintern kommer.

Bland våra trädgårdsprodukter hittar du blomjord, vattenkannor och planteringsset, men även produkter som hör hösten till som lövkorgar, takrännerensare och kvastar.


Tips på trädgårdsprodukter för hösten


Arbetskläder för trädgårdsjobbet


Inspiration för utomhusjobben

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript