Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Sol & värme

Har du allt du behöver för soliga och varma dagar? Här har vi samlat inspirationen du behöver som tips på svala arbetskläder, svalkande fläktar och sommarprylarna alla vill ha som grillar, grillredskapsset och högtalare.

Tipsen & guiderna är speciellt utvalda för att göra jobbet enklare för dig i sommar. Hitta dina svala arbetskläder som t-shirts, shorts och kepsar eller låt dig inspireras av våra utvalda trädgårdsverktyg som skapar vackra grönområden. Här hittar du din sommarinspo!

Brf Herrgårdshagen framtidssäkrar med solpaneler

 

Brf Herrgårdshagen har i flera års tid arbetat med att optimera sin energianvändning för att hålla kostnaderna nere och spara på miljön. Utöver en rad energibesparande åtgärder sitter nu även solpaneler på taken som kommer att minska elkostnaderna och under vissa perioder göra föreningen självförsörjande på el.

 

Från Ahlsells sida är det Joakim Ceder, specialistsäljare på Ahlsell i Hudiksvall, som har varit behjälplig i arbetet med att ta fram material till installationen i form av paneler, riktare och skenor från tillverkaren Garo. Totalt handlar det om 575 solpaneler som Eitech i Hudiksvall installerat.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript