Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

PSU & Kläder

Jobbar du i miljöer med damm, buller, höga höjder eller värme? Finns det risk för halk och snubbel eller reducerad sikt? Här har vi samlat tips & trix, guider och inspiration för dig som behöver arbetskläder och personligt skydd!

Självklart kan det även vara så att det inte bara är PSU du behöver, utan andra produkter som gör arbetsplatsen säkrare. Vi har dem också!

Högt säkerhetstänk hos UE Snickeri & Bygg i Lindbacken

 

Strax utanför Uppsala växer den trivsamma stadsdelen Lindbacken fram med en perfekt mix av småhus, radhus och flerbostadshus. Här har UE Snickeri & Bygg varit på plats sedan de första tomterna kom ut till försäljning för åtta år sedan och har hunnit uppföra närmare 50 Eksjöhus med totalentreprenad i området. Företaget har haft hjälp av oss på Ahlsell när det kommer till åtgärder som säkerställer arbetet och arbetsmiljön ute på byggarbetsplatserna.


Hitta ditt personliga skydd här

Enkel tillgänglighet ger ökad säkerhet

 

För de som jobbar på Uddeholm, världsledande tillverkare av verktygsstål, är glödande stål, gnistregn och rakbladsvassa spån en del av vardagen. Med rätt produkt på rätt ställe kan både onödiga säkerhetsrisker och kostnader minskas. Vår lösning blev varuautomater nära arbetsplatserna. Resultat: 25 % minskning av förbrukningsmaterial och bättre anpassad säkerhetsutrustning. Det kallar vi win-win!

När glödande stål, gnistregn och rakbladsvassa spån är en del av vardagen ställs höga krav på den personliga skyddsutrustningen, men också på tillgänglighet. Uddeholm är en stor arbetsplats, och om rätt produkt finns på rätt ställe kan onödiga kostnader och säkerhetsrisker minskas. Kunde vi på Ahlsell hitta en lösning på det? Mia och Peter på Ahlsell i Karlstad föreslog en effektivare förrådshantering med varuautomater nära arbetsplatserna.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript