Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell Labs

Ahlsell står inför en stor digitaliseringsresa. Därför har vi startat upp ett innovationslabb som arbetar med att ta fram morgondagens digitala upplevelser för dig som kund. Vi testar nya tekniker, funktioner och tjänster som ska göra det enklare att vara proffs, helt enkelt.

Innovationslabbet är vårt öga in i framtiden. Utifrån ett användarcentrerat tankesätt försöker vi skapa så stort värde som möjligt för våra kunder, leverantörer och partners. Här spanas det på nya tekniker, funktioner och tjänster.

Vår kundpanel

Då labbet arbetar användarcentrerat vill vi självfallet alltid vara i kontakt med våra kunder och tillsammans driva Ahlsells tjänsteutveckling framåt. Som kund kan du gå med i vår kundpanel och där lämna feedback, svara på frågor och delta i tester av nya tjänster som vi har på gång. Hur mycket du deltar är helt upp till dig. När du har registrerat dig kommer du att börja ta emot undersökningar från oss. Som panelist kan du svara på enkäterna och testa tjänsterna på egen hand när det passar dig. För varje inskickad enkät skänker vi 5 kronor till Barncancerfonden.

Bli testpilot för vår röstassistent Ahlfred

Nu har du chansen att vara med och bygga vår röstassistent Ahlfred. Med Ahlfred kan du bland annat hålla koll på dina ordrar var du än befinner dig och enkelt hitta närmaste Ahlsellbutik. Läs mer om tjänsten här och hur du blir testpilot.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.