Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Grymma kvinnor som gör Ahlsell till Ahlsell

2022-03-08

Idag på internationella kvinnodagen vill vi passa på att lyfta fram några av de kvinnorna som gör skillnad, varje dag, för både våra kunder och våra medarbetare. Som inspirerar, utmanar och får oss att skratta. De har olika bakgrunder, kompetens och egenskaper. Några har nyligen påbörjat sin jobbresa hos oss, andra har jobbat här länge. Alla bidrar de till att göra Ahlsell till just Ahlsell. Vi tror på att den mångfalden skapar en schysst arbetsmiljö och gör oss bättre som samarbetspartner såväl som arbetsgivare. Kandidaterna presenteras helt utan inbördes ordning. Hatten av för er och alla andra grymma kvinnor där ute!

Amelia Oscarsson - Lagerarbetare, Hallsberg

– Några saker som gör att jag trivs är att vara teknist och hålla igång driften på vår avdelning ASL. Jag gillar också att man på Ahlsell får förtroende till utveckling och eget ansvar.

amelia-oscarsson-ahlsell-834x630.jpg

anna-ullen-ahlsell-834x630.jpg

Anna Ullén - Content Producer, Stockholm

– Jag känner att jag verkligen har utvecklats sen jag började här. Det har mycket att göra med att ingen dag är den andra lik, att det ofta är nya arbetsuppgifter varje dag. Vare sig det har att göra med kampanjer, landningssidor eller sociala medier så lär jag något samtidigt som jag har mycket att säga till om och kan ge input. Det gör arbetet meningsfullt.

Cajsa Petersen - Butikschef, Falkenberg

– Det som motiverar mig mest på jobbet är att se mina medarbetare utvecklas och såklart också att se våra kunder trivas.

cajsa-petersen-ahlsell-834x630.jpg

charlotta-beischer-ahlsell-834x630.jpg

Charlotta Beischer - Innesäljare VA, Borlänge

– En drivkraft med jobbet är att tillsammans med kunderna hitta den bästa lösningen för de problem de ställs inför och ge en bra service så kunderna känner förtroende och återkommer.

Daniela Ramirez Alvarez - UX/UI Designer, Stockholm

– Det som får mig att trivas är alla goa kollegor, att vi respekterar varandras kunskap och att man är öppen för nya idéer och förslag. Det tycker jag är väldigt roligt att det uppskattas.

daniela-ramirez-alvarez-ahlsell-834x630.jpg

elin-lindahl-ahlsell-834x630.jpg

Elin Lindahl - Innesäljare ventilation/isolering, Umeå

– Det bästa med Ahlsell är dess otroliga bredd med många olika segment, vilket gör att det går att byta enkelt mellan dom och på så sätt utveckla sina kunskaper. Själv så började jag som butikssäljare på VS, har varit innesäljare på Bygg och är numera på Klimat.

Hanna Tjäder - Lagerarbetare, Hallsberg

– Många bekanta berättade att Ahlsell är stort, en bra arbetsplats och att det finns många möjligheter att testa olika områden.

hanna-tjader-ahlsell-834x630.jpg

karin-kruger-ahlsell-834x630.jpg

Karin Krüger - Divisionschef VS & kyl, Stockholm

– Min största drivkraft är att kunna vara med och påverka sånt som jag tycker är viktigt och meningsfullt. Ahlsell har ett tydligt ansvar att vara med och bygga ett mer hållbart samhälle. Vi brukar säga att vi finns där människor bor, jobbar och lever sina liv. Med vår storlek och vår bredd så känner jag verkligen att jag kan göra skillnad i mitt jobb.

Nina Hedström - Specialistsäljare inom arbetsplats, Alingsås

– Ahlsell är ett bolag med stora möjligheter att utvecklas på jobbet. Det finns många olika tjänster och roller, och jag tror att de flesta kan hitta sin perfekta roll här. Precis som jag har gjort!

nina-hedstrom-arbetsplats-ahlsell-834x630.jpg

sandra-landgren-ahlsell-834x630.jpg

Sandra Landgren - Utesäljare VS, Malmö

– Genom hela organisationen och på olika positioner har vi starka kvinnor. Ahlsell jobbar ständigt med jämställdhet och att inkludera alla oavsett namn, kön eller ursprung.

Sanna Andersson - Teamchef logistik, Hallsberg

– Det bästa med mitt jobb är utmaningar, mina kollegor, personalen, att ingen dag är den andra lik, jag skrattar och har roligt och att alla får möjligheten att utvecklas.

sanna-andersson-ahlsell-834x630.jpg

sara-lantto-ahlsell-834x630.jpg

Sara Lantto - Butikschef, Gällivare

– För mig är det viktigt att alla har roligt på jobbet. Det ger en ökad effektivitet och en ökad kvalitet på vårt arbete som ger oss bättre resultat. Dessutom sprider sig glädje och ger en ökad trivsel. Både för oss som jobbar här och för våra kunder.

Towe Tuolja - Innesäljare bygg, Luleå

– Jag uppskattar att det finns ett tydligt ledarskap och att det aldrig känns långt från ord till handling.

towe-tuolja-ahlsell-834x630.jpg

 

Personerna i listan är bara ett litet axplock av alla inspirerande kvinnor som gör intryck på alla oss som jobbar inom Ahlsell, varje dag.

Sugen på att jobba hos oss?

Hos oss på Ahlsell finns en mängd olika yrkesroller och stora möjligheter att prova olika arbeten. Är du också intresserad av att vara med på vår framgångsresa? Då tycker vi att du ska spana in våra lediga jobb under Jobba hos oss.

 


Poddavsnitt på temat jämställd byggbransch

I vår podd Byggsnack - Oss byggproffs emellan intervjuar Micke Arvered flera kvinnor inom byggbranschen som delar med sig av sina erfarenheter.

 

Här hittar du fler avsnitt med intressanta kvinnor som jobbar inom byggsektorn och annat aktuellt som händer i byggbranschen.


 

Möt fler kvinnor som jobbar här på Ahlsell

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript