Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Grymma kvinnor som gör skillnad

2020-03-08

Ansvar, öppenhet och enkelhet är en del av Ahlsells DNA och något som vägleder en Ahlsellare, inte minst de kvinnor som vi möter i vår arbetsvardag. Idag på Internationella kvinnodagen vill vi passa på att lyfta fram några av de smarta, modiga, roliga och drivna kvinnorna som gör skillnad, varje dag, för både kunder och medarbetare. Kandidaterna presenteras helt utan inbördes ordning. Hatten av för er och alla andra inspirerande kvinnor där ute!

Alisa Osman - Regional Säljsupport, Mölndal

– Ahlsell har tydliga värderingar och inom företaget har alla samma möjligheter oavsett kön eller etnicitet.

Angelina Ahlnäs - Butikschef, Kungens Kurva

– Här finns det arbetsglädje, engagemang och självklart mötet med kunderna. Det motiverar mig och gör min arbetsdag meningsfull, givande och rolig.

Anna Segerström - Administratör, Hallsberg

– Under arbetsdagen hjälper jag mina medarbetare med problemlösning. Jag har även fått förtroende från ledning och teamchef att vara delaktig i den dagliga styrningen och produktionen på klädtryck som samordnare, vilket är både kul och utvecklande!

Catta-Rina Nordensson Hallén - Digital projektledare, Stockholm

– En rolig utmaning att komma till Ahlsell är att det är en stor grossist. Jag har jobbat inom media telecom men med de satsningar man gör här på digital utveckling så har jag fått använda min kompetens och dessutom lära mig en massa nya saker.

Elin Eriksson Wallin - Butikschef, Eskilstuna

– Det bästa med Ahlsell är alla människor man får träffa dagligen, kunder som medarbetare. Mitt jobb ger mig utmaningar varje dag, vilket jag fullkomligt älskar.

Emma Nilsson - HR Business Partner, Malmö

– För att trivas på jobbet så vill jag känna att jag gör det enklare för mina chefer och mina medarbetare som jag jobbar tillsammans med, att göra det enklare för våra kunder att vara proffs.

Ingela Tholin Carlos - Produktionsplanering, Hallsberg

– Det bästa med att jobba på Ahlsell är att det aldrig gjorts någon skillnad mellan manligt och kvinnligt. Alla har samma villkor och förutsättningar och lön är satt efter prestation och medarbetarskap – inte kön!

Kajsa LeSalvia - Verksamhetsutvecklare, Landskrona

– När jag fick rollen som verksamhetsutvecklare på Ahlsell var jag föräldraledig från mitt jobb som utesäljare. Jag hade en öppen dialog med min nya chef om vad jag kunde bidra med i en roll som verksamhetsutvecklare och hur jag skulle kunna kombinera föräldraskapet och de nya utmaningarna i bolaget.

Karolina Hagberg Chinell - Inköpsdirektör, Stockholm

– Här känner jag verkligen att jag får vara med och driva affären framåt. Ahlsell är också ett bolag med ett större perspektiv. Vi är faktiskt med och skapar morgondagens samhälle tillsammans med våra kunder och leverantörer.

Kim Webeck - Säljchef VS Installation, Malmö

– Det bästa med mitt jobb, det är när jag får hjälpa till, påverka och följa mina medarbetares utveckling. När vi tillsammans gör våra kunders vardag enklare.

Leilti Tesfai - Butikssäljare, Uppsala

– Det bästa med mitt jobb är relationen man har med kollegorna och kunderna. I butiken är vi som en liten familj som alltid skämtar när vi jobbar. Kunderna märker hur roligt vi har det på jobbet och säger ofta ”så roligt ska man aldrig ha på jobbet!”.

Lina Englund - Innesäljare Industri, Malmö

– Det som gör att jag trivs så bra på Ahlsell är att jag utvecklas tillsammans med mina kunder och gör så att de uppnår sina mål. Och att vi gör det tillsammans.

Marina Suokas - Butikschef, Sundsvall

– Mitt arbete är väldigt meningsfullt då jag har ganska fria tyglar att driva butiken med mitt arbetsteam. Jag får möjlighet att påverka och ta beslut.

Mia Mattisson - Regional Försäljningschef Butik, Karlskrona

– Jag trivs på Ahlsell för gemenskapen och glädjen i bolaget. Och att själv få bidra till att göra skillnad, för både kunder och medarbetare. Att ha kul på jobbet är också en viktig del för mig, och att vara snäll. Det för mig innebär att våga vara personlig och prestigelös, men för den sakens skull inte vara mindre kravställande.

Neher Hjalmarsson - Butikssäljare, Västerås

– Jag tycker mitt jobb är meningsfullt och utmanande för att man lär sig något nytt varje dag. Samtidigt så utvecklas relationen med kunderna ju längre tid som går.

 

Personerna i listan är bara ett litet axplock av alla inspirerande kvinnor som gör intryck på alla oss som jobbar inom Ahlsell, varje dag.

Sugen på att jobba hos oss?

Hos oss på Ahlsell finns en mängd olika yrkesroller och stora möjligheter att prova olika arbeten. Är du också intresserad av att vara med på vår framgångsresa? Då tycker vi att du ska spana in våra lediga jobb under Jobba hos oss.

 

Mer läsning

Kvinnor som inspirerar

Hållbarhet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript