Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

TESHELL klimatskal - ett långsiktigt val

2020-09-21

Att hålla fukt ute och värme inne kräver mycket av en huskonstruktion – och fungerar det inte blir det snabbt dyra problem. Därför är det extra viktigt att välja ett bra klimatskal, som dessutom fortsätter att vara bra, år efter år. Hos oss på Ahlsell hittar du TESHELL®, kvalitetstestade skal från T-Emballage som står pall för nordiska väder under många, många år.

Med TESHELL klimatskal får du dessutom både funktionsgaranti och produktgaranti. Nedan ser du ett antal utvalda produkter från sortimentet.

Underlagstäckning

Underlagspapp

Du ska kunna lita på ett klimatskal. År efter år.

Inte nog med att systemet TESHELL håller långvarigt tätt – det är ett klimatskal som dessutom är energisnålt, lufttät, fuktsäkert och långsiktigt. Det gör skillnad både för klimatet i stort, och för inomhusklimaten. Klimatskalet är komplett men kan enkelt delas upp i fem delar; tak, vägg, golv, grund – och garanti. Med TESHELL kan man nämligen ha möjlighet att rätt installerat erbjuda en unik funktionsgaranti på 30 år.

TESHELL garantiprogram

Som ensam aktör på marknaden erbjuder T-Emballage 30 års garanti på TESHELL klimatskal. Det känns tryggt att veta att T-Emballage lagt ner stort arbete på att testa, kvalitetssäkra och utvärdera delarna var för sig - och tillsammans i systemet.

Funktionsgarantin gäller om en provtryckning påvisar att lufttäthet och beständighet inte uppnår godkända värden. Om det skulle uppstå levererar vi ett nytt system i form av nya produkter, kostnadsfritt. Ersättningen förutsätter att systemlösningen helt bygger på TESHELL-produkter och att monteringen är korrekt genomförd enligt våra anvisningar.

Produktgaranti gäller för enskilda produkter vilka inte uppvisar utlovad kvalitet. I de fall det skulle uppstå levererar TESHELL kostnadsfritt nya produkter. Ersättningen förutsätter att monteringen är korrekt genomförd enligt anvisningar. För värden och gällande produkter och produktgaranti, se särskilt garantidokument.

Isolering, papp och vindskydd

 

Fler erbjudanden för dig som är intresserad av vårt byggsortiment

Bygg Fastighet VS Isolering Ventilation VA & Mark

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.