Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

En trygg partner för säkerhets skull

2019-12-05

I takt med att världen förändras har också säkerhetsutmaningarna i samhället blivit allt större vilket ställer högre krav på tekniska lösningar för både person- och egendomsskydd. Vi på Ahlsell arbetar ständigt med att se över och utöka sortimentet av säkerhetsprodukter. Directlarm Bergslagen är en av våra kunder som uppskattar att vi kan erbjuda den senaste tekniken såväl som de mest effektiva lösningarna.

 

Från elinstallatör till säkerhetsspecialist

I takt med att efterfrågan på larm med uppkoppling successivt ökade, bytte verksamheten både inriktning och namn. Behovet av säkerhetssystem har sedan fortsatt att växa vilket gjort att Directlarm Bergslagen under årens lopp kunnat expandera. År 2003 öppnade man sin första filial i Västerås och tio år senare ytterligare en i Falun. Dessutom har Pepe Romero och Mikael Johansson anslutit som delägare i företaget som i dag har 15 engagerade medarbetare.

Tillgänglighet, sortimentsbredd och hög leveranssäkerhet underlättar vardagen

Directlarm Bergslagen har varit kund hos Ahlsell i många år och imponeras av tillgängligheten, sortimentsbredden och den höga leveranssäkerheten. Det underlättar vardagen för medarbetarna som kan utnyttja arbetsdagen på bästa möjliga sätt och hjälpa kunderna att hitta helhetslösningar inom alla typer av säkerhetssystem.

– Med vår bredd och erfarenhet av branschen vet vi exakt vad som krävs. I alla lägen och på alla platser. Då känns det tryggt med en helhetsleverantör som är på vår sida, vet vad vi efterfrågar och alltid ställer upp, säger Tommy Ingemarsson.

Företaget Directlarm Bergslagen startade i den västmanländska bruksorten Norberg av Tommy Ingemarsson redan 1995, då under namnet Tommys Teknik & Fastighetsservice. Fokus låg på elinstallationer med kunder som bland annat Apoteket och Atlas Copco.

Enkel och smidig materialförsörjning

För Directlarm Bergslagen är det otroligt viktigt att materialförsörjningen är enkel och smidig. Med ett upptagningsområde som sträcker sig över i princip hela Mellansverige har medarbetarna varken tid att åka runt och leta material eller att ha kontakt med olika leverantörer.

– Som kund hos Ahlsell har vi alltid tillgång till det material vi behöver, antingen via webbutiken eller någon av Ahlsells över 100 butiker ute i landet. Vi uppskattar också att man är lyhörda för våra behov och att vi har en personlig kontaktperson med stort tekniskt kunnande, säger Pepe Romero.

Allt som ingår i en heltäckande säkerhetslösning

Directlarm Bergslagen är en certifierad anläggarfirma med behöriga ingenjörer inom både brand- och inbrottslarm. Man vänder sig till butiker, verkstäder, kontor samt verksamheter med behov av personellt skydd, som till exempel personlarm och överfallslarm. Även kameraövervakning ingår i portföljen av tjänster. Allt för att kunna erbjuda en heltäckande säkerhetslösning.

– Skulle det bli strul med leveranserna agerar Ahlsell alltid snabbt och löser problemet direkt. Ytterligare något vi fäster stor vikt vid är just lyhördheten. Om det uppstår behov av en produkt som inte finns hos Ahlsell så dröjer det inte länge innan den är lagerlagd, avslutar Mikael Johansson.

 

 

Mer läsning för dig intresserad av el och olika ellösningar

Klättrande montörer utan tid för strul
Vi är din partner inom telecom

EL

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript